הצילו הפסקת הנקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הצילו הפסקת הנקה
    גאנה
    11/03/2010

באמת שרציתי להניק המון אבל בכל שלושת החודשים שהנקתי היו לי סתימות וכאבים עצומים מדי כמה ימים. ראיתי יועת הנקה שאמרה שהילדה יונקת מצוין והבעיה כנראה אצלי. כך אמר גם הרופא נשים שלי. הוא נתן לי קבותרים להפסקת הנקה ואמר לא לגעת בשדיים בכלל. לא הבנתי מה זה אומר ועשיתי כדבריו. למחרת חשבתי שאני הולכת למות, הכאבים היו בלתי נסבלים. בצהריים יום אחרי הצלחתי לסחוט קצת מהשדיים והחום ירד. לקחתי אדוויל. התעצתי בטלפון עם כירורג שד שאמר שאם אין חום אין מה לעשות רק לחכות. בעצת חברה שעברה דבר דומה חבשתי את השדיים בחיתול הדוק מאוד. ככה כבר יומיים. מתי כבר יפסק החלב. אני לא מתפקדת ולא יכולה לגעת בתינוקת שלי . נגמרו לי כבר בייביסיטרים ובעלי לא יכול לקחת יותר חופש מעבודה. כמה זמן לוקח עד שהחלב מפסיק בשיטה הזאת. היום סחטתי קצת ומחר אני כנראה לא אסחט בכלל נראה

הצילו, הצילו, כואב כואב

גאנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הצילו הפסקת הנקה

הוספת תגובה

• הפסקת הנקה

יפית בוגנים
    11/03/2010

היי גאנה
    לצערי קיבלת הנחיות לא נכונות לגבי הפסקת הנקה. ממה שאני מצליחה להבין השדיים כעת עדיין גדושים. אסור (!!) להשאיר חלב ככה בשד (לאף אחת ובטח לא לך עם הסטוריה של סתימות) וזו גם הסיבה לחום - כנראה שהיתה דלקת . הוציאי חלב ע"י שאיבה עד להקלה (לא לרוקן). כך בכל פעם שאת מרגישה שהשד מלא. הגוף יפחית את הכמות שהוא מייצר - בהדרגה.
    תרגישי טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו