הנקת לילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הנקת לילה
    יעל
    15/03/2010

האם לתינוקות יש צורך לינוק יותר בלילה? אני שמה לב שבני יונק במהלך היום טוב יחסית לגילו (שבועיים 3.600 ק"ג) כל שעתיים ונראה כי בלילה אני צריכה לתת לו עוד קצת מבקבוק ( שאוב) על מנת שישבע וכך הוא גם ישן את ה 3-4 שעות רצוף.האם זה נכון להשלים לו את מנת הבקבוק? זה לא יפגע בהנקה ומה דעתך על בקבוק של תחליף ללילה? אני קצת מיואשת מכל הסתגלות ההנקה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הנקת לילה

הוספת תגובה

• הסתגלות להנקה

יפית בוגנים
    15/03/2010

היי ,
    התינוק שלך רק בן שבועיים ואכן זוהי עדיין תקופת הסתגלות לכולכם.
    אם קשה לך את בהחלט יכולה להיעזר בשאיבה. את יכולה אפילו לשאוב בבוקר בקבוק שתשתמשו בו בלילה - אולי בן זוגך יוכל לתת אותו ותוכלי לנוח בינתיים .
    אם את מניקה אותו בלילה משני השדיים, ללא הגבלת זמן - כלומר ניתוק אחרי 10 דק' , ואת חשה שהוא עדיין רעב (האם זה באמת המצב?) את יכולה להשלים בשאוב.
    אני לא אוכל לומר אם זה יפגע בהנקה. לפעמים זה אכן מפריע ולפעמים זה בסדר. בוודאי שעדיף חלב שאוב שלך על פני פורמולה. הפורמולה קשה יותר לעיכול ולכן לעיתים תינוקות ישנים עקב כך זמן ארוך יותר. כמובן שיש משמעיות נוספות למתן תמ"ל ואת צריכה להבין אותן לפני שאת מחליטה .
    אל תתייאשי כ"כ מהר , זו ממש התחלה , לכל דבר חדש צריך להתרגל , סבלנות .
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו