עזרה בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בבקשה
    דניאלה
    17/03/2010

בני בן שנה וחצי יונק דיי הרבה ביום וגם כמובן אוכל כמו שצריך השאלה..איך הכי נכון ומומלץ להתחיל לגמול אותו מהנקה?העניין שהוא לוקח לבד לא מחכה שאציע לו לינוק הוא פשוט מרים את החולצה או מבקש...כלומר אני לא יודעת אפילו איך להתחיל לגמול אותו כי עברתי את השלב שאפשר להתחיל להפחית הנקות יומיות...כי הוא עצמאי לחלוטין בעניין...מה עושים.?????תודה על המענה....אשמח לעזרה,טיפים,כל מה שאפשר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבקשה

הוספת תגובה

• גמילה לה לה

סיגל מיכאלי
    21/03/2010

היי ,אני מבינה שאת רוצה לגמול אבל הפעוט עדיין רוצה לינוק ,נסי לבדוק עם עצמך מה הסיבה שאת רוצה לגמול אותו ,והאם ניתן לפתור זאת בדרך אחרת לדוגמא הסיבה היא שאני לא רוצה להתעורר בלילה אז ניתן להרגיל שאין יניקה בלילי { חומר למחשבה } אם בכל זאת החלטת לגמול יש חשיבות רבה לכך שתהיי שלימה עם ההחלטה הזאת ולכן תיידעי את בן זוגך ושוחחי עם הילד מומלץ בסופשבוע והחליטי גשי לשיחה עם הקטנטן תאמרי לו בפשטות הנקתי אותך והציצי נתן לך חלב אבל הציצי רוצה לנוח תאמר תודה לציצי על חלב טעים תן לו נשיקה ותפרד תאמר שלום לציצי וזהו אין יותר הנקה ,אם בוכה תלטפי תחבקי אבל אל תניקי ,אני מאמינה בגמילה טבעית כאשר הילד בוחר להפרד אך גם לאמהות יש זכות להפסיק את ההנקה
    בהצלחה סיגל מיכאלי מחברת הספר הסוד בגידול קטנטנים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גמילה לה לה

סיגל מיכאלי
    21/03/2010

היי ,אני מבינה שאת רוצה לגמול אבל הפעוט עדיין רוצה לינוק ,נסי לבדוק עם עצמך מה הסיבה שאת רוצה לגמול אותו ,והאם ניתן לפתור זאת בדרך אחרת לדוגמא הסיבה היא שאני לא רוצה להתעורר בלילה אז ניתן להרגיל שאין יניקה בלילי { חומר למחשבה } אם בכל זאת החלטת לגמול יש חשיבות רבה לכך שתהיי שלימה עם ההחלטה הזאת ולכן תיידעי את בן זוגך ושוחחי עם הילד מומלץ בסופשבוע והחליטי גשי לשיחה עם הקטנטן תאמרי לו בפשטות הנקתי אותך והציצי נתן לך חלב אבל הציצי רוצה לנוח תאמר תודה לציצי על חלב טעים תן לו נשיקה ותפרד תאמר שלום לציצי וזהו אין יותר הנקה ,אם בוכה תלטפי תחבקי אבל אל תניקי ,אני מאמינה בגמילה טבעית כאשר הילד בוחר להפרד אך גם לאמהות יש זכות להפסיק את ההנקה
    בהצלחה סיגל מיכאלי מחברת הספר הסוד בגידול קטנטנים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו