מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך מפסיקים להניק?שני18/03/2010
שלום לך
הבייבי שלי כבר בן שנה ושבעה חודשים. יונק משנולד, ועכשיו הוא יונק רק כשהוא רוצה להירדם.(אוכל במהלך היום אוכל רגיל).
זה מאוד קשה לי כבר. אני רוצה להפסיק. איך עושים את זה? ובבקשה אל תגידי לי שזה בריא וכדאי להמשיך להניק כי אני ממש לאאאאאאאאאאא רוצה יותר. פליז. תעזרי לי. מרוב הרגל הוא מעיר אותי בלילה מליון פעם כדי לינוק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא יגיד לך שזה בריא
סיגל מיכאלי21/03/2010היי כל הכבוד לך עשית דרך ארוכה ויפה ואם את רוצה להפסיק בבקשה אבל תהיי שלמה עם ההחלטה ככל שתהיי שלמה ובטוחה הפעוט שלך ירגיש זאת ואז הגמילה תהיה קלה ,ביום תסבירי לו שאומרים ביי ביי לציצי שהיה טוב איתנו ונתן לנו חלב טעים ותעשי טקס קצר של פרידה וזהו זה אין יותר הנקה ,,כאשר הוא בוכה נסי להרגיע אותו על ידי ליטוף או תנועות רכות ולמחרת תנהגי רגיל ,כמה ימים קשים אבל בסופו של יום יגמל
בהצלחה סיגל מיכאלי מחברת הספר הסוד בגידול קטנטנים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)