אודם בשד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אודם בשד
    ענבל
    18/03/2010

שלום

אני מניקה את בתי בת השנה ו-8 חוד'. אתמול קמתי עם גודש בשד השמאלי (אחרי שהיא סירבה לינוק מצד זה לפני היווצרות הגודש ) והיום הגודש פחת ואין כאבים אבל יש לי אדימות ויוצא לי חלב צהבהב. האם זאת דלקת? שמתי כרוב ועשיתי עיסויים ... מה עוד ניתן לעשות? אני בינתיים לא נותנת לה לינוק מצד זה האם יכול להיגמר לי החלב?

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אודם בשד

הוספת תגובה

• אדום אצל אלופת הנקה

סיגל מיכאלי
    21/03/2010

היי ייתכן שזה דלקת אם לא יחלוף פני לרופא ,בינתיים מותר להניק מהשד ,אני ממליצה לך לשים רטיות קרות על השד

בהצלחה סיגל מיכאלי מחברת הספר הסוד בגידול קטנטנים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אודם בשד

יפית בוגנים
    21/03/2010

היי ענבל,
    כדאי מאד שתניקי מהשד הזה ולא תתני לחלב 'לעמוד' שם . אם לא הנקה מכל סיבה שהיא - שאיבה .. מה המטרה של הכרוב ? העיסוי? צריך להשתמש באפשרויות האלה נכון . אפשר בהחלט לעסות לפני שאיבה לריקון השד אבל לא לעסות ללא שאיבה או יניקה מיד אחרי ואפילו במקביל. אפשר להשתמש בכרוב , אך ציינת שהיתה הקלה בגודש ואין כאבים - אז לא בסיטואציה הזו וגם צריך לזכור ששימוש ממושך מייבש חלב. אם את ממשיכה להניק או לשאוב כרגיל , לא סביר , בהיעדר סיבה מיוחדת , שהחלב ייגמר.
    כל טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו