שילוב פורמולה בהנקה - אמא חדשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שילוב פורמולה בהנקה - אמא חדשה
    עירית
    19/03/2010

הי
    ילדתי לפני 4 ימים. מאז אני מניקה את בני.
    ביומיים האחרונים איני יכולה כמעט להעביר שעה ללא הנקה, ביום ובלילה. המצב מאד מקשה עליי (זהו ילדי השני ובתי עוד לא בת שנתיים), מאחר ואני משועבדת לעניין. לאחר 2 לילות לבנים בעלי התעקש עלשילוב בקבוק פורמולה בלילה כדי לאפשר לי לישון. התינוק גמע את הבקבוק בדקות מעטות, מה שהעךה תהייה לגבי כמות החלב שהוא יונק, צרכיו ורצונו לאכול.
    מה דעתכם? מה נכון לעשות?
    תודה, עירית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מזל טוב

סיגל מיכאלי
    21/03/2010

היי אני ממש יכולה להבין את הקושי שלך ,התינוק בשלב הזה יכול לינוק אפילו כל שעה עד שההנקה מתבססת בערך בגיל חודש אין מצב שאין לך חלב {למרות שאכל תמל } אני מציעה שתנסי להתארגן ולקבל עזרה בחודש הקרוב ואם אין לך אפשרות שלבי פעם ביום תמל לפחות בלילה ,{אך בשילוב תמל ייתכן שהתינוק ירצה את הבקבוק כי קל יותר לאכול מבקבוק ואז זה יפגע בהנקה }
    אז בררי עם עצמך מה מתאים לך במצב הזה או איך את רוצה לפעול ביחס להנקה ,החשוב ביותר שכל החלטה שתקבלי תהיי שלימה איתה
    בהצלחה סיגל מיכאלי מחברת הספר הסוד בגידול קטנטנים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו