היעלמות חלב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היעלמות חלב
    מירב
    22/03/2010

שלום,
    יש לי תינוקת בת 3 חודשים ועד עכשיו הנקתי אותה באופן מלא, במהלך השבועיים האחרונים אני מרגישה שכמות החלב שלי קטנה, השד לא מספיק להתמלא לאחר הנקה עד להנקה הבאה, שמתי לב שהילדה נשארת ראבה לאחר שהיא יונקת, וגם בטיפת חלב אמרו לי שהיא אינה מעלה משקל כמצופה ( משקל לידה 3.450 וכרגע שוקלת 5.450). אתמול כבר הגעתי למצב שלא היה לי חלב בכלל, וכבר כשבוע אני מאכילה אותה פעמיים ביום מטרנה. נורא קשה לי לוותר על ההנקה, מה יכולה להיות הסיבה להיעלמות החלב? והאם יש דרך לשפר את הכמות?

תודה מראש,
    מירב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היעלמות חלב

הוספת תגובה

• הפחתה בכמות חלב

יפית בוגנים
    22/03/2010

היי מירב,
    הסיבות האפשריות להפחתה בכמות החלב מגוונות. שלושה חודשים לאחר לידה, אני שואלת מה השתנה? האם התחלת לקחת גלולות ? תרופה כלשהי? זו יכולה להיות סיבה . העלייה במשקל אכן, לא מספקת. הפסקת הגלולות, אם אכן התחלת, ושאיבה תוכל לעזור להגביר חזרה את היצע החלב. אפשר ליטול במקביל צמחים להגברת החלב. חשבי אם היה שינוי הורמונלי כלשהו אצלך שאת יודעת עליו.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צמחים להגברת חלב

מירב
    23/03/2010

תודה רבה לך על התגובה המהירה,
    אני לא לוקחת גלולות ומבחינת המשקל אני להיפך מורידה לאט לאט את הק"גרמים של ההריון.
    אני אנסה לשאוב עכיו כמו אמרת כמה שיותר,
    רציתי לדעת מהם הצמחים להגברת החלב שדיברת עלייהם

שוב תודה
    מירב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צמחים

יפית בוגנים
    23/03/2010

היי מירב,
    יש פורמולות צמחים / הומיאופתיה מתאימות . את יכולה להתקשר ואסביר.
    יום טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו