מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היעלמות חלבמירב22/03/2010
שלום,
יש לי תינוקת בת 3 חודשים ועד עכשיו הנקתי אותה באופן מלא, במהלך השבועיים האחרונים אני מרגישה שכמות החלב שלי קטנה, השד לא מספיק להתמלא לאחר הנקה עד להנקה הבאה, שמתי לב שהילדה נשארת ראבה לאחר שהיא יונקת, וגם בטיפת חלב אמרו לי שהיא אינה מעלה משקל כמצופה ( משקל לידה 3.450 וכרגע שוקלת 5.450). אתמול כבר הגעתי למצב שלא היה לי חלב בכלל, וכבר כשבוע אני מאכילה אותה פעמיים ביום מטרנה. נורא קשה לי לוותר על ההנקה, מה יכולה להיות הסיבה להיעלמות החלב? והאם יש דרך לשפר את הכמות?
תודה מראש,
מירב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפחתה בכמות חלב
יפית בוגנים22/03/2010היי מירב,
הסיבות האפשריות להפחתה בכמות החלב מגוונות. שלושה חודשים לאחר לידה, אני שואלת מה השתנה? האם התחלת לקחת גלולות ? תרופה כלשהי? זו יכולה להיות סיבה . העלייה במשקל אכן, לא מספקת. הפסקת הגלולות, אם אכן התחלת, ושאיבה תוכל לעזור להגביר חזרה את היצע החלב. אפשר ליטול במקביל צמחים להגברת החלב. חשבי אם היה שינוי הורמונלי כלשהו אצלך שאת יודעת עליו.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצמחים להגברת חלב
מירב23/03/2010תודה רבה לך על התגובה המהירה,
אני לא לוקחת גלולות ומבחינת המשקל אני להיפך מורידה לאט לאט את הק"גרמים של ההריון.
אני אנסה לשאוב עכיו כמו אמרת כמה שיותר,
רציתי לדעת מהם הצמחים להגברת החלב שדיברת עלייהם
שוב תודה
מירב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצמחים
יפית בוגנים23/03/2010היי מירב,
יש פורמולות צמחים / הומיאופתיה מתאימות . את יכולה להתקשר ואסביר.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)