לאנ רק הנקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאנ רק הנקה
    לילי
    22/03/2010

שלום אני מניקה את בני בן החצי שנה צינוק ששוקל 8 וקצת לא שקלתי ח ודש וחתי נולד 4 לא שמןגבוא ונראה רזה אני מוסיפה פירות עוף וכו לא ממש אוהב רגיל להנקה הוציא כמה שניים מגיל 4 חודשיים מתעורר המון בלילה שאני יישנה איתו פחות אך קשה לי לישון אעתו מה שכן לא יוצא לנו לי ובעלי בכלל להתראות איך להורידאת הנקות בלילה אני מאוד חלשה איזה אוכל אפשר לתת שישיביע אותו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לאנ רק הנקה

הוספת תגובה

• לא רק הנקה

יפית בוגנים
    23/03/2010

היי לימור,
    את מתארת הרבה דברים , אנסה לענות גם לאלה שלא כ"כ ברורים-
    - שקילה את צריכה לעשות בהתאם להנחיות של טיפת חלב.
    - רשמת שהוא לא כ"כ אוהב מוצק - זה נורמלי . יש תינוקות שצריכים יותר זמן לפני שאפשר להציע להם מוצק וצריך לעשות זאת בהתאם לצרכים של התינוק - לפי הבשלות שלו . אם הוא מעדיף הנקה - הניקי אותו. את יכולה להציע לו מוצק אחרי הנקה - בהדרגה שיתנסה . לגבי הערב , לפני השינה , את יכולה לנסות מזון מעבר כמו דייסת אורז ביתית ( מבשלים אורז בהרבה מים עד שזה נהיה דייסתי , משהו כמו 1/4 כוס אורז עם כוס מים ) + הנקה . שימי לב כמה הוא אוכל במהלך היום, אם הוא לא ממש מקבל מנה של מוצק הוא צריך כ-8 הנקות טובות ביממה .
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו