מסרבת לתמ"ל, איך לגמול??.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מסרבת לתמ"ל, איך לגמול??.
    טל
    24/03/2010

שלום, ביתי בת 9 חודשים, מאז שהחלה לאכול מוצקים (אוכלת טוב והכל), מספר ההנקות הלכו וירדו. היום היא יונקת כשקמה בבוקר, כשחוזרת מהמשפחתון ולפני השינה. לדעתי כבר אין מספיק חלב.
    אני רוצה לגמול אותה סופית, מקסימום עד גיל שנה אולם הבעיה היא שהיא מסרבת!!! לשתות תחליף חלב מכל סוג שהוא, גם דייסה ניסינו וכלום...
    לא נראה לי שרק מזון מוצק, בלי הנקה ובלי תמ"ל מזינים מספיק.
    מה עושים? איך להתחיל את תהליך הגמילה הסופית הזאת???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מסרבת לתמ"ל, איך לגמול??.

הוספת תגובה

• בבקשה, ענו לי...

טל
    27/03/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גמילה

יפית בוגנים
    28/03/2010

היי טל,
    ברור מהתיאור שלך שהיא עדיין מעוניינת וצריכה לינוק, כמובן שזה צריך להתאים לשתיכן, אך היא לא מודעת לצרכים המשתנים שלך, וגם לא "שהעסקה היא מקסימום לשנה" :) ...
    היא עדיין צריכה ורוצה לינוק.
    לא הבנתי מדוע את מעוניינת לגמול אותה מהנקה, אך את מציינת שלדעתך אין מספיק חלב. אם זו הסיבה - אל דאגה הניקי אותה משני הצדדים אם היא מרוצה --הכל בסדר . החלב שלך מצויין ומזין אותה גם בגיל הזה. היא מסרבת לתמ"ל ואי אפשר להכריח אותה לקחת . הפורמולה שונה בטעם, בהרכב והיא לא מגיעה מהשד המוכר והאהוב של אמא :)

כל טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו