הנקה עם פטמת סיליקון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הנקה עם פטמת סיליקון
    שירי
    25/03/2010

שלום לכן,
    אני מניקה את בני עם פטמת סיליקון לסרוגין בעיקר שהחזה גדוש ו/ או שקשה לו לתפוס את הפטמה. אני רוצה לשאול האם ליניקה דרך פיטמת סיליקון יש השפעה על כמות החלב שהתינוק יונק, כלומר, האם הוא ינק כמות קטנה/ גדולה ואולי אין כל קשר?
    דבר שני אני שמה לב שקשה לו לתפוס את כל העטרה ואז הפטמה לאחר יניקה מעט שטוחה, איזו השפעה יש לכך על כמות החלב או היניקה בכלל והאם יש סיכוי שיגדל קצת (הוא בן 3 שבועות) ופיו יגדל זה ישתנה?
    דבר אחרון, שמתי לב שארוחת הערב והלילה שלו יותר גדולות עד כדי כך שאני צריכה להוסיף לו תחליף או שאוב, האם כך זה לקראת ערב שיש לילד צריכה גדולה יותר?

תודה רבה
    יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הנקה עם פטמת סיליקון

הוספת תגובה

• הנקה עם פטמת סיליקון

יפית בוגנים
    28/03/2010

היי יעל,
    ראשית מזל טוב.
    קשה יותר לחבר תינוק לשד גדוש. לכן כשהוא גדוש הוא מתקשה לתפוס אותו . השאלה היא מדוע יש גודש ? זה יכול להצביע על תדירות נמוכה / שינוי בתדירות של הנקות ואולי על ריקון לא יעיל של השד. הוא לא צריך לתפוס את כל ההילה , אלא יותר מהחלק שמתחת לפטמה. השאלה לגבי הערב מעלה את השאלה לגבי הכמות הכוללת שהוא מקבל במהלך היום . זו תופעה שבהחלט נשים מתארות , בעיקר שיש פחות חלב בערב ....
    היניקה דרך פטמת סיליקון יכולה להיות אמצעי זמני יעיל - אך במקרה הזה אני לא בטוחה שיש בזה צורך - נסי להימנע מגודש - בסופו של דבר גודש מאותת לגוף לייצר פחות חלב.
    לסיכום , אני מציעה פגישת ייעוץ מקצועי להערכת התנהלות ההנקה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו