האם להתחיל גמילת לילה? בן 14 ח'

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם להתחיל גמילת לילה? בן 14 ח'
    לימור
    26/03/2010

שלום,
    אני מניקה את בני בן שנה וחודשיים כפי רצונו ביום ובלילה (נמצא איתי כל היום). הוא אוכל יפה גם מוצקים, 3-4 ארוחות ביום. נרדם בלילה במיטתו ולא ע"י הנקה, אבל ישן במזרון צמוד אלינו ועובר כפי רצונו בלילה, ויונק בכל התעוררות.
    אני מתלבטת האם להפסיק להניק בלילה. לעיתים זה 2-3 הנקות קצרות מתוך שינה, אבל לעיתים קרובות יש הרבה התעוררויות, ומתקשה לפעמים לחזור לישון. כמו כן החיתול מאוד רטוב בגלל כל היניקה וגם זה גורם להתעוררויות נוספות או סיום מוקדם מדי של הלילה.
    אני תוהה האם גמילת לילה תשפר את השינה שלנו (שלי וגם שלו) ותפחית את ההתעוררויות. אני מניחה שאין כלל אבל בכל זאת מניסיונכן מה אתן חושבות?
    וכמו כן האם יש סיכוי שהוא עדיין זקוק להנקה הלילית כאוכל? אם אני מחליטה להתחיל בתהליך אני חייבת להיות שלמה עם עצמי ולשם כך אני חייבת להיות בטוחה שאני לא משאירה אותו רעב. מה דעתכן?
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גמילת לילה

יפית בוגנים
    28/03/2010

היי לימור,
    מהתיאור שלך נשמע שהוא אוכל יפה במהלך היום . ההנקה בלילה יכולה להיות גם צמא / צורך רגשי . אף אחד לא יוכל לומר לך בודאות אם הוא רעב או צריך לינוק מסיבה אחרת. הנסיון האישי באמת לא רלוונטי. סליחה שאני לא נותנת לך תשובה חד משמעית, הקשיבי לאינטואיציה שלך , את עושה עבודה נפלאה עד כה.
    כל טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו