מיעוט חלב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיעוט חלב
    איסראא
    31/03/2010

שלום
    מההתחלה היו בעיות עם ההנקה...אני לוקחת 3 כדורי חילבה ביום.. מהלידה נתנתי בקבוק בלילה אחרי שהמצב השתפר חזרו עוד פעם הבעיות.. בני היום בן 3 חודשים וחצה..נולד 3 ק"ג ובגיל חודשים שנשקל בפעם האחרונה שקל 5700 ק"ג... כל הזמן רוצה לינוק בכל שעה ולא יושן ביום בכלל בלילה מקבל בקבוק ויושן כ 8-9 שעות רצוף..ורק בבוקר יש לי חלב שמחזיק אותו 2-3 שעות..בימים האחרונים אני נותנת עוד בקבוק בצהריים..אבל אני מאוד רוצה להניק..וזו בעיה רצינית שיש חלב רק בבוקר..מה אני יכולה לעשות על מנת לשפר את המצב??

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיעוט חלב

הוספת תגובה

• מאוד רוצה להניק

סיגל מיכאלי
    06/04/2010

היי כל הכבוד על הרצון להניק ,,מדברייך אני מציעה לתת בלילה בקבוק ובמהלך כל היום להניק כמה שצריך ובעיקר לשדר לעצמך שיש לך המון חלב ברגע שתאמיני שיש לך המון חלב משהו טוב יקרה ,ולכן תניקי כל זמן שהוא דורש ככל שתניקי יותר יווצר כמות חלב שלה התינוק נזקק ,גם עוד שבועיים תתחילי בתוספי מזון ותתני מרק עשיר או פירות עם אבוקדו ואז זה יגרום לו לשובע ,בהצלחה סיגל מיכאלי יועצת ומחברת הספר הסוד בגידול קטנטנים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו