התינוקת הפסיקה לינוק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התינוקת הפסיקה לינוק
    חגית
    04/04/2010

י ליתינוקת בת 4 חודשים. מהלידה הנקתי אותה והתחלתי לשלב בהדרגה תמ"ל. עדלפני שבוע היא ינקה בחצי מהפעמים במהלך היום, ובמחצית הנותרת היא שתתה תמ"ל. היא יונקת בעיקר בשעות הלילה ולאחר שהיא מתעוררת, ואילו כאשר היא עירנית היא מעונייננת בבקבוק ולא מסכימה לינוק. בשבוע האחרן היא מסרבת לינוק במהלך היום, ומוכנ לינוק אך ורק בלילה וכאשר היא מתעוררת בבוקר. בכל יתר עמיםהיא בוכה מאוד כאשר אני מנסה להניק אותה במקום לתת לה בקבוק. אני מעוניינת להחזיר אותה למצב שבו היא תינק יותר. כיצד לשכנע אותה לחזור ולינוק? טרם התחלתי בטעימות של מזון מוצק ואני חוששת שזה עלול לקלקל עוד יותר את ההנקה. תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התינוקת הפסיקה לינוק

הוספת תגובה

• להחזיר להנקה

סיגל מיכאלי
    06/04/2010

היי ,זה ידוע כאשר מתחילים בתמל יש תינוקות שמוותרים על ההנקה ,אם לך כאמא חשוב להניק אז וותרי על התמל ותתני לה הנקה בלבד ,כלומר תציעי לה את השד יהיה קושי יום או יומיים אבל לאחר מכן היא תינק בלבד ללא תמל ,בהצלחה סיגל מיכאלי יועצת ומחברת הספר הסוד בגידול קטנטנים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו