הנקת תינוק עם שיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הנקת תינוק עם שיניים
    מיכל
    04/04/2010

התינוק שלי בן תשעה וחצי חודשים ויש לו 4 שיניים למעלה ו- 3 שיניים למטה. אני עדיין מניקה אותו בבוקר ובערב לפני השינה. לאחרונה, בשעת ההנקות, הוא יונק כך שבתום היניקה ממש רואים את סימני השיניים על הפיטמה ובימים האחרונים נוצרו לי פצעים עפ"י תבנית השיניים שלו. אני לא רוצה להפסיק להניק אבל הכאבים נהיו ממש בלתי נסבלים גם בשעת ההנקה וגם לאחריה. ברצוני לציין כי עד כה לא הייתה בעיה כלשהי בהנקות.אשמח לעצה.
    תודה, מיכל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הנקת תינוק עם שיניים

הוספת תגובה

• חוקים וגבולות בהנקה

סיגל מיכאלי
    06/04/2010

היי מיכל כל הכבוד על ההנקה ,לגבי הכאבים מאוד חשוב להבהיר לתינוק שאם הוא ינשך ההנקה תפסק ,ולכן כאשר את מניקה וחשה כאב מהנחת השיניים על ההילה ,תוציאי את הפטמה מהשד של התינוק ותאמרי לתינוק לא נושכים זה כואב לאמא ותעשי הפסקה בהנקה ל3-5 דקות לפחות ואז תתני את השד ותאמרי תאכל בתיאבון ואל תנשך את אמא וחוזר חלילה נשיכה הפסקה עד שהתינוק יפנים . כמובן שטון הדיבור צריך להיות אסרטיבי לא כועס אבל גם לא מתחנן

בהצלחה סיגל מיכאלי יועצת ומחברת הספר הסוד בגידול קטנטנים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו