ירידה בכמות החלב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירידה בכמות החלב
    אור
    08/04/2010

שלום רב
    שלום רב

ילדתי בת לפני כשבוע וחצי

בהתחלה כמעט שלא יצא חלב, ולאחר כשלושה ימים התחיל לצאת לי חלב (בעזרת משאבה). לאט לאט גדל כמות החלב ששאבתי, ובכל פעם שבתי היתה רעבה הצלחתי לספק את כמות החלב שהיא דרשה (בין 30-80 מ"מ).

ביומיים האחרונים כמות החלב ירדה משמעותית, כמעט שאין חלב...אני לא מצליחה לשאוב, ובגלל זה אני נותנת לה גם סימילק - לצערי הרב, גם נפח הציצי ירד משמעותית (חזר לגודלו המקורי).

מדוע זה קורה? למה כמות החלב יורדת עד כדי שכמעט לא קיימת.

עדיין אני לא מניקה, מכיוון שהיא לא משטפת פעולה, היא בוכה ומתעצבנת נורא.

האם זה נכון שיש נשים שהחלב פשוט מתייבש להן?

איך אוכל להגדיל את כמות החלב.

הכי הרבה שהצלחתי לשאוב היה 160 מ"מ, וגם זה אולי פעמיים.

מאוד מתוסכלת ועצובה, אני לא רוצה לתת לה תחליפי חלב.

מה עלי לעשות?

תודה מראש

אה... וגם איך אפשר לעזור לה לינוק מהציצי, זה ממש לא כייף לשאוב ומעייף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ירידה בכמות החלב

הוספת תגובה

• שאיבה מול הנקה

סיגל מיכאלי
    15/04/2010

היי שאלת שאלות רבות ,הייתי מציעה לך לפנות לייעוץ בהנקה בינתיים מה ניתן לעשות ללמד את הקטנטנה לינוק ככל שתניקי ותציעי לה את השד כך כמות החלב שלך תגדל ,כדי לשאוב חלב אם ניתן לעשות דמיון מודרך לדמיין שיש לך כמות גדולה של חלב שזורם כמו מפל שופע ,אך גם כאן תזדקקי להנחיה ,אם את לא רוצה תחליפים תניקי ותלמדי את הילדה לתפוס את הפיטמה זה קשה לבד אך אפשרי המון בהצלחה סיגל מיכאלי מחברת הספר הסוד בגידול קטנטנים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו