מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ירידה בכמות החלבאור08/04/2010
שלום רב
שלום רב
ילדתי בת לפני כשבוע וחצי
בהתחלה כמעט שלא יצא חלב, ולאחר כשלושה ימים התחיל לצאת לי חלב (בעזרת משאבה). לאט לאט גדל כמות החלב ששאבתי, ובכל פעם שבתי היתה רעבה הצלחתי לספק את כמות החלב שהיא דרשה (בין 30-80 מ"מ).
ביומיים האחרונים כמות החלב ירדה משמעותית, כמעט שאין חלב...אני לא מצליחה לשאוב, ובגלל זה אני נותנת לה גם סימילק - לצערי הרב, גם נפח הציצי ירד משמעותית (חזר לגודלו המקורי).
מדוע זה קורה? למה כמות החלב יורדת עד כדי שכמעט לא קיימת.
עדיין אני לא מניקה, מכיוון שהיא לא משטפת פעולה, היא בוכה ומתעצבנת נורא.
האם זה נכון שיש נשים שהחלב פשוט מתייבש להן?
איך אוכל להגדיל את כמות החלב.
הכי הרבה שהצלחתי לשאוב היה 160 מ"מ, וגם זה אולי פעמיים.
מאוד מתוסכלת ועצובה, אני לא רוצה לתת לה תחליפי חלב.
מה עלי לעשות?
תודה מראש
אה... וגם איך אפשר לעזור לה לינוק מהציצי, זה ממש לא כייף לשאוב ומעייף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאיבה מול הנקה
סיגל מיכאלי15/04/2010היי שאלת שאלות רבות ,הייתי מציעה לך לפנות לייעוץ בהנקה בינתיים מה ניתן לעשות ללמד את הקטנטנה לינוק ככל שתניקי ותציעי לה את השד כך כמות החלב שלך תגדל ,כדי לשאוב חלב אם ניתן לעשות דמיון מודרך לדמיין שיש לך כמות גדולה של חלב שזורם כמו מפל שופע ,אך גם כאן תזדקקי להנחיה ,אם את לא רוצה תחליפים תניקי ותלמדי את הילדה לתפוס את הפיטמה זה קשה לבד אך אפשרי המון בהצלחה סיגל מיכאלי מחברת הספר הסוד בגידול קטנטנים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)