מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גמילה מהנקהאימא מירי11/04/2010
שלום,
אני מניקה כבר שנה וארבעה חודשים, אני מעוניינת להתחיל בגמילה מהנקה.
אני מניקה כרגע 3 פעמים ביום.
בערך בשש בבוקר כשמתעורר ואז נרדם עוד קצת (לפעמים מתעורר המון פעמים אבל אני מלטפת ולא מניקה).
בערך ב-12 בצהריים מניקה כדי להרדים אותו לשנת צהריים.
בערך ב-20.30 מניקה כדי להרדים לשנת לילה.
גם בצהריים וגם בערב אני מניקה עד שהוא נרדם.
מספר שאלות יש לי:
1. איך מתחילים גמילה? האם מורידים כל פעם הנקה אחת? אחרי כמה זמן מורידים את ההנקה הבאה?
2. הוא יודע להירדם רק בעזרת ציצי, איך מרגילים לישון בדרך אחרת? אני לא רוצה להרגיל שוב בדרך של תלות, כלומר, בנדנוד או בכל דרך דומה, אני רוצה שפשוט יירדם ואם אפשר בלי בכי.
אז מה עושים? מאיפה מתחילים?
דבר נוסף, הוא מתעורר בלילות המון פעמים בלילה, יכול להיות שהוא רעב? למרות שהוא אוכל ארוחת ערב ויונק לפני השינה? ניסיתי להתחיל לתת לו בקבוק סימילאק במקום הנקה כדי שישבע לפני השינה אך הוא מתנגד בתוקף לקחת בקבוק (הוא לא לקח בקבוק אף פעם חוץ ממים).
אשמח לעצה איך לשכנע אותו לקחת בקבוק ואם אפשר בלי בכי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גמילה לה לה
סיגל מיכאלי14/04/2010היי כתבתי על גמילה בלילה בהודעה קודמת את מוזמנת לקרוא לגבי איך להרגיל לבקבוק אני מציעה לתת לו לשחק עם בקבוק לתת לטעום מיץ טרי וטעים מהבקבוק, לתת לאבא או בן משפחה אחר להאכיל מבקבוק ואם הוא מתעקש אז ניתן לתת דיסה שמבוססת על תמל גם עם כפית בהצלחה סיגל מיכאלי יועצת ומחברת הספר הסוד בגידול קטנטנים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)