מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גמילה מיניקת לילה בגיל שנה וחציכרמית13/04/2010
שלום.
בני יונק מיום היוולדו.ביום ובלילה. הוא מקבל מידי פעם סימילק ואוכל יפה.אין לו בעיה עם בקבוק.
כמובן שמגיל חצי שנה היתווספו לתזונתו כל מיני מזונות.הוא אינו אכלן גדול אך לציצי לעולם אינו מסרב. הוא נירדם לרוב עם יניקה, ומתעורר עדיין מספר פעמים בלילה ונירדם עם ציצי.
אחרי שנה וחצי איני מעוניינת לקחת ממנו את הציצי לחלוטין.הוא נהנה וכן גם אני.אך אני עייפה... כל כך עייפה...
כבר שנה וחצי שלא ישנתי לילה אחד שלם.זה קשה.
כיצד לגמול? מה הצעדים שעלי לנקוט?
אשמח לעזרה. תודה כרמית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה הקטנטן... :))))
כרמית13/04/2010
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגמילה מהנקת לילה
סיגל מיכאלי14/04/2010היי כרמית אני יכולה להבין את הקושי שלך ,לא לישון זה קשה מאוד ,כאשר אני עורכת ייעוץ חשוב לי להכיר את הילד הנגמל ואת אימו כי אז הגמילה תעשה באופן יעיל ומותאם מכיוון שזוהי שאלה בפורום אז נסי לבדוק עם עצמך מה נכון עבורך ועבור בנך ואכוון אותך על ידי שאלות : האם בנך יוכל להתמודד עםם כך שתנתקי אותו מיד בלילה מהנקה או שחשוב אצלו הדרגתיות כלומר להניק בלילה פעמיים ובלילה שני פעם ...,האם בנך זקוק מאוד להנקת הלילה כי הוא חווה שינוי כלשהו ? או שיש לו יכולת הסתגלותית ? לאחר שבררת אני מאמינה שכאמא תעשי את הטוב עבורו ,ואם תקבלי החלטה שאת מפסיקה להניק בלילה ,הסביר לילד והפסיקי והחשוב שתהיי שלמה עם ההחלטה שלך כי הילד ירגיש ,אז בהצלחה ואני חושבת שעשית עבודה נהדרת ,
ימים של קסם
סיגל מיכאלי מחברת הספר הסוד בגידול קטנטנים ויועצת להורים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)