גמילה מיניקת לילה בגיל שנה וחצי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמילה מיניקת לילה בגיל שנה וחצי
    כרמית
    13/04/2010

שלום.
    בני יונק מיום היוולדו.ביום ובלילה. הוא מקבל מידי פעם סימילק ואוכל יפה.אין לו בעיה עם בקבוק.
    כמובן שמגיל חצי שנה היתווספו לתזונתו כל מיני מזונות.הוא אינו אכלן גדול אך לציצי לעולם אינו מסרב. הוא נירדם לרוב עם יניקה, ומתעורר עדיין מספר פעמים בלילה ונירדם עם ציצי.
    אחרי שנה וחצי איני מעוניינת לקחת ממנו את הציצי לחלוטין.הוא נהנה וכן גם אני.אך אני עייפה... כל כך עייפה...
    כבר שנה וחצי שלא ישנתי לילה אחד שלם.זה קשה.
    כיצד לגמול? מה הצעדים שעלי לנקוט?
    אשמח לעזרה. תודה כרמית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• זה הקטנטן... :))))

כרמית
    13/04/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גמילה מהנקת לילה

סיגל מיכאלי
    14/04/2010

היי כרמית אני יכולה להבין את הקושי שלך ,לא לישון זה קשה מאוד ,כאשר אני עורכת ייעוץ חשוב לי להכיר את הילד הנגמל ואת אימו כי אז הגמילה תעשה באופן יעיל ומותאם מכיוון שזוהי שאלה בפורום אז נסי לבדוק עם עצמך מה נכון עבורך ועבור בנך ואכוון אותך על ידי שאלות : האם בנך יוכל להתמודד עםם כך שתנתקי אותו מיד בלילה מהנקה או שחשוב אצלו הדרגתיות כלומר להניק בלילה פעמיים ובלילה שני פעם ...,האם בנך זקוק מאוד להנקת הלילה כי הוא חווה שינוי כלשהו ? או שיש לו יכולת הסתגלותית ? לאחר שבררת אני מאמינה שכאמא תעשי את הטוב עבורו ,ואם תקבלי החלטה שאת מפסיקה להניק בלילה ,הסביר לילד והפסיקי והחשוב שתהיי שלמה עם ההחלטה שלך כי הילד ירגיש ,אז בהצלחה ואני חושבת שעשית עבודה נהדרת ,
    ימים של קסם
    סיגל מיכאלי מחברת הספר הסוד בגידול קטנטנים ויועצת להורים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו