קפיצת גדילה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קפיצת גדילה?
    יעל
    23/04/2010

הי,

בני בן 7 שבועות וכבר זה יום שלישי שאינו מוכן לרדת לי מהציצ בעיקר בשעות הבוקר גם אם אינו יונק. הוא יונק כל שעה במשך חצי שעה ולעיתים זה נראה כי יונק רצוף. האם זה קפיצת גדילה? כמה זמן לתת לזה להמשך? הוא ילד גדול ונראה לי שלי אין מספיק חלב. איך ניתן להגדיל את כמות החלב (מלבד כדורי חילבה)? איך ומתי לשאוב? יש לי משאבה ידנית של avent . אגב בלילה הוא יוצר פערים של כמה שעות שינה.

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קפיצת גדילה?

הוספת תגובה

• קפיצת גדילה

יפית בוגנים
    25/04/2010

הייי יעל
    יכולה להיות קפיצת גדילה סביב הגיל שלו, לרוב היא חולפת תוך יום - יומיים.
    אם את חושבת שאין מספיק חלב , את יכולה לנסות לגביר את הכמות. אני לא חושבת שאוונט ידנית תתאים למטרה זו . כתבתי פעמים רבות על דרכים להגברת חלב , אנא ערכי חיפוש קצר. וממליצה לך להיפגש עם יועצת לבירור הסיבה להפחתה בכמות - ייתכן שהוא לא יונק היטב , לא מצליח להעביר מספיק חלב וכך הכמות גם פחתה. אני מניחה שאת לא נוטלת גלולות או תרופה כלשהי שיכולה להשפיע לפתע על כמות החלב
    כל טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו