עצירות לתינוקת יונקת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצירות לתינוקת יונקת
    כרמית
    24/04/2010

אני אם לתינוקת בת 3 וחצי שבועות.

סובלת מגזים מגיל 10 ימים.

שבועיים רק ינקה, ואז התחלתי להוסיף בהדרגה סימילאק, הגענו ל3 ארוחות סימילאק ביום ועוד כ6 הנקות ביום.

משלשום בבוקר ללא יציאה, התינוקת לא נינוחה, בוכה בכי חזק וממושך תוך כדי מאמץ ולחיצות לשם יציאה, ללא הצלחה (עד שלשום כ5-6 יציאות ביום)

אתמול הגענו למיון בכ"ס, כי הסבל של הילדה כבר היה ממש לא סביר, שם גירו את פי הטבעת ויצאה יציאה צמיגית קשה מהרגיל.

המתנו שעתיים, הנקתי ושוב היה מאמץ ובכי ללא יציאה.

הרופאה במיון החליטה לתת חצי נר גליצרין ושלחה אותנו הביתה. כעבור כ4 שעות היתה יציאה מאוד מאוד גדולה ונוזלית שלוותה כך נראה בהקלה

וביתי היתה רגועה כ3 שעות, אבל כמובן המשיכה לינוק כל שעתיים וחצי ומלפנות בוקר וכל הבוקר, שוב צרחות ומאמץ ללא הצלחה ליציאה.

לפנות בוקר גם נתנו, עפ"י עצת הרופאה במיון 2 מ"ל של מי שזיפים, גם זה לא עוזר.

בזמן מאמץ ולחיצות הבטן של ביתי מתקשה מאוד מאוד והיא נהיית כולה אדומה ממאמץ, גם אם היא נרדמת, היא מתעוררת בפתאומיות בזעקות רמות ומניפה את ידיה ורגליה לכל עבר...

אני אובדת עצות, כיצד ניתן לעזור לה???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצירות לתינוקת יונקת

הוספת תגובה

• עצירות

יפית בוגנים
    25/04/2010

היי כרמית
    לא ממליצה לתת לתינוקת מי שזיפים או עגבניה או כל מיני מזונות כדי לנסות לעזור ליציאה
    1. אני חושבת שצריך לוודא שהיא מקבלת מספיק נוזלים.
    2. יתכן שהיא רגישה לתמ"ל (תרכובת מזון לתינוק) . כדי לבדוק את זה חשבי אם את יכולה להזין אותה רק בחלב אם - הנקה בלבד או הנקה +שאוב לתקופה של כשבועיים. זה בהנחה שהיא יונקת טוב - כדאי להזמין יועצת לוודא את זה
    3. כמובן מומלץ לשלב עיסוי במהלך היום - לאו דווקא בזמן שכואב.
    מקווה שתרגיש טוב יותר במהרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו