מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים חזקים לאחר הנקהתכ26/04/2010
שלום !
אני כבר ממש אובדת עצות , אני מניקה את בני כבר שבעה חודשים , חוץ מהכאבים ההתחלתיים והפציעות החיצוניות ההתחלתיות שעברנו בהתחלה רהנקה עברה בסדר גמור עד שחזרתי לעבוד, כשהוא היה בן 5 חודשים, מאז כבר חודשיים לאחר כל הנקה אני מרגישה כאבים חזקים בחזה ,לפעמים אנ יממש מתפתלת מכאב , הכאב יכול להימשך חצי שעה ויותר ותזוזות של הידיים שלי מגבירות את הכאב ,לדעתי הכאב מופיע בזמן התמלאות השד, הייתי אצל יועצת הנקה שבדקה אותי ואת פיו של התינוק ולא מצאה פטריה,הופניתי על ידה לכירוג שגם לא מצא כלוםוהפנה אותי לאולטרה סאונד שד גם שם לא נמצא כלום מלבד שמאחורי הפטמות יש תעלות חלב מורחבות מעט . ואני בנתיים סובלת, מה עושים ? יש למישהיא מושג מה זה? האם זו תופעה מוכרת ? מה אפשר לעשות? אני לא רוצה להפסיק את ההנקה אך אני כבר על סף יאוש....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בהנקה
סיגל מיכאלי28/04/2010היי אני ממש יכולה להבין את המצוקה שלך ואת הסבל ,לפי מה שתארת אכן עשית הרבה ופנית לרופא אני מציעה לך : לנסות ולהניח פדים של הנקה במקפיא ולהניח על החזה בעת מילוי השד ,הקרירות עשויה להקל על הכאב אך היי זהירה מכוויות קור,בנוסף כמו שאני מאמינה תניחי ידים על החזה בשכיבה ,הרפי את גופך ונסי להרגע ,נשמי ודמייני איך השד שלך וכל איבר בגופך רגוע ומשוחרר ,בסדנאות שאני עורכת אני מלמדת את האמהות הרפיה ומעט דמיון מודרך אני מקווה שהצלחתי לעזור לך ,בהצלחה סיגל מיכאלי מחברת הספר הסוד בגידול קטנטנים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
יפית בוגנים02/05/2010איך מראות הפטמות מיד אחרי ההנקה ? האם הקצה שלהן מולבן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)