שאלתי לפני שבוע וחצי...(ולא עונים)

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלתי לפני שבוע וחצי...(ולא עונים)
    דורית
    27/04/2010

שלום, אשמח לקבל ייעוץ לגבי הנקה

בתי בת שלושה וחצי חודשים ועד כה היא מקבלת הנקה בלבד.
    בעקבות כך הארכתי את חופשת הלידה ע"מ לתת לה הנקה מלאה ככל האפשר.

למן השבוע הראשון היא הייתה פולטת חלק מהחלב אך, בחודש האחרון הפליטות גברו ולעיתים הן דומות יותר להקאות
    הציעו לי בטיפת חלב להסמיך לה את הארוחות עם קורנפלור (לשאוב ולהסמיך)
    - יש לציין כי עד כה משקלה תקין. נולדה 3050 ולפני שבוע שקלה 5.330 .
    אך לפי דברי האחות יכולה לעלות יותר אם לא תפלוט.

הבעיה היא שבתקופה האחרונה אני מרגישה כי רב הזמן חסר לי חלב. הילדה עצבנית ולא מוכנה לינוק ומעדיפה את הבקבוק.
    בעבר הצלחתי לשאוב יותר אך כיום השאיבות קטנו באופן ניכר ואני מצליחה לשאוב כל שעתיים כ-50 בלבד (משני הצדדים יחד...).

מכיוון שעלי להסמיך לה אני מנסה לשלב בקבוק ולהוסיף לה הנקה אך נראה כי אינה מעוניינת בהנקה וממשיכה לבכות. ההאכלות שלה לוקחות לעיתים שעתיים עד שאני מנסה לשכנע אותה להמשיך ביניקה.

האם יכול להיות שהחלב שלי הולך ונגמר???

מה עלי לעשות במצב כזה? לריב איתה על הנקה למרות שהיא ממש בוכה?

תודה וסליחה על האורך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• החלב שלי נגמר ?

סיגל מיכאלי
    28/04/2010

היי עד היום התינוקת עלתה במשקל וינקה ,לדברייך היא פולטת או מקיאה .האם משהו השתנה ? אם חשוב לך להמשיך ולהניק תציעי לתינוקת את השד בכל הנקה ,אין מצב שאין לך חלב ,תמיד יש ,למרות ששאבת ,שאיבה זה לא הנקה ולכן תציעי את השד ,בדקי שיש 5 טיטולים רטובים במהלך היום ושהתינוקת עירנית ופעילה ועולה במשקל אז תדעישההנקה שלך מוצלחת בהצלחה סיגל מיכאלי מחברת הספר הסוד בגידול קטנטנים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוספת

יפית בוגנים
    02/05/2010

היי דורית,
    את מתארת ירידה בכמות החלב וחוסר שקט אצל התינוקת מאז שהוספת קורנפלור. אישית, אני לא חושבת שאת צריכה להסמיך לה עם קורנפלור. ייתכן שעקב ההכבדה על הקיבה שלה היא יונקת פחות וכך גם הגוף התחיל לייצר פחות . אני מבינה ממה שכתבת שאת נותנת לה בקבוק עם קורנפלור ואח"כ מציעה את השד. חזרי להניק אותה, כמו שעשית בהתחלה.תני לה בכל ארוחה את שני השדיים, כמה שהיא צריכה ואף החזירי לשד שאיתו התחלת אם יש צורך. כך תגבירי חזרה את כמות החלב (שינוי תרגישי תוך כשבוע). החזיקי אותה בתנוחה אנכית, אחרי האוכל הרבה זמן / השכיבי בשיפוע (כמו סל קל ), ייתכן שיש לה ריפלוקס וזה יעזור להפחית את הפליטות
    אף פעם לא "לריב איתה" , היא בוכה כי משהו מפריע לה
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו