שאיבה ובלבול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאיבה ובלבול
    ליהי
    24/10/2007

אם אני שואבת חלב ולא יוצאת לי מנה שלמה, אני יכולה לשאוב מאוחר יותר ולהוסיף את זה למנה שכבר התחלתי?

לאן אני יכולה לפנות עם כל השאלות שנוגעות לטיפול בחלב אם? מה שיש באתר של משרד הבריאות לא מספיק לי והתשובות שאני מקבלת בטיפת חלב מאוד חלקיות...

שאלה נוספת:

בגלל שילדתי פגים הייתה תקופה ארוכה שבה האכלנו את הילדים כל 3 שעות (כן, גם בלילה) ועכשיו עברנו להאכלה כמעט עפ"י דרישה (מינימום 3 שעות ומקסימום 5 שעות) יש לכן טיפים כיצד להבהיר להם מתי בוקר ומתי לילה ככה שאת המרווחים הגדולים הם יעשו בלילה?

תודה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאיבה ובלבול

הוספת תגובה

• שאיבה ובלבול

ג'ניס זאוסמר
    24/10/2007

ליהי שלום,
    כן - את יכולה להוסיף למנה ששאבת מוקדם יותר בתנאי שהמנה כולו לא תהיה מורכבת ממנות שנשאבו בפרקי זמן ארוכות.
    את יכולה לפנות אלי בפורום הזה בכל שאלה הנוגעת בהנקה וחלב אם.
    את לא מספרת לי בני כמה הפגים שלך אבל בהחלט יש התנהגות של יום ושל לילה. עד כמה קולטים ? שאלה של זמן ואופי - שלכם ושלהם.ביום מדברים ויש אור , ומשחקים וטיולים. בלילה לא מדליקים אור גדול ואין משחקים. אם מחליפים טיטול ומאכילים הכל נעשה ללא יותר מדי פוצ'י מוצ'י . המסר שעובר הוא בליה לא כדי לקום כי פחות כיף - אם הם כבר גדולים ואם יש עדיין צורך לאוכל בלילה - המסר הוא "עסקים בלבד".
    בהצלחה,
    ג'ניס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו