חזרה לעבודה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חזרה לעבודה
    אמא של..
    04/05/2010

שלום רב, יכול להיות שהשאלה מוקדמת אבל אני רוצה להיערך.. ביתי בת 4 חודשים ויונקת באופן מלא. אני אמורה לחזור לעבודה עוד 4 חודשים כך שהיא תהיה בת 8 חודשים. אני מעוניינת להמשיך להניק עוד הרבה זמן וחוששת ממספר דברים: 1. שעות ההעבודה שלי הן 8:00 עד 16:00, ואין לי כל-כך אפשרות לשאוב. האם אפשר להרגיל את הגוף לכך שבשעות אלו אין הנקה, מבלי לפגוע בכמויות? שמעתי פעם שלא ניתן לשלב הנקה חלקית לפני גיל שנה. 2. מה קורה בימים בהם אני כן בבית בשעות הבוקר, כמו שישי ושבת? האם ניתן להניק מלא? 3. היות והשאיבה אינה כל כך מתאפשרת, האם ניתן לתת בבוקר פורמולה מבלי לפגוע בהנקה? והכי חשוב.. האם התינוקת שלי תמשיך לרצות? כיצד לעשות זאת בצורה הטובה ביותר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חזרה לעבודה

הוספת תגובה

• בגיל כזה..

קצת מנוסה...
    05/05/2010

סביר להניח שכשהיא תגיע לגיל הזה, את לא תניקי אותה באותה האינטנסיביות היא תאכל כבר פירות וירקות שלרוב זה מספיק להם כארוחה ותוכלי כבר לשלב לה גם מזון מוצק, כך שההנקה שלך לא תיפגע. בהנחה שהיא אוכלת בממוצע כל 3-4 שעות, תיתני לה בבוקר הנקה, אחכ פירות, אחכ ירקות ואחכ עוד ארוחה של מוצקים.
    כל מה שכתבתי זה מהיכרות עם אימהות לילדים בני גילה אך קחי את זה בעירבון מוגבל כי בתי בת שבעה וחצי חודשים ועדיין ניזונה בעיקר מהנקה כי היא אוכלת כמויות ממש קטנות של האוכל הזה..
    מקווה שעזרתי,
    ליאת..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חזרה לעבודה

יפית בוגנים
    09/05/2010

היי ,
    ראשית כל הכבוד על ההיערכות .
    ייתכן שבגיל שמונה ח' היא תאכל מוצקים, אך לא ניתן לדעת באיזה כמות.
    הנקה לפני העבודה, יכולה להיות הארוחה הראשונה שלה . בהמשך , פירות . ואח"כ מנה של ירקות .
    אני מציעה להרגיל את הגוף לשאיבת לילה - לפני השינה . תוכלי להשאיר לה גם בקבוק או שניים שאובים- גם אם היא תאכלמוצק, סביר הניח שהיא תצטרך חלב נוסף חוץ מההנקה של הבוקר . את יכולה להתחיל בעוד כחודש וחצי וכך תוכלי לשמור מלאי במקפיא למקרה ששאיבה אחת לפני השינה לא תספק את הכמות הנדרשת בזמן שתעדרי. יש לסמן על כל שקית חלב שאוב את התאריך שבו הוקפא (ניתן לשמור עד שלושה ח'). לקראת החזרה לעבודה יש להרגיל את הגוף בהדרגה למצב שיבוא - ללא הנקות/ שאיבות בין 0800-1600. עלייך להוריד בכל פעם ארוחה אחת , אם את חשה מלאות שמפריעה לך, שאבי קצת , להקלה , לא לרוקן . תוך מספר ימים הגוף "יבין" ואז תוכלי להוריד את הארוחה הבאה...
    כמובן שעדיף שתתני שאוב על פני פורמולה, אך אם תחליטי לתת פורמולה, את יכולה לעשות זאת ולהמשיך להניק. האופן שבו התינוק תגיב- הזמן יספר :)
    המון בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו