מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך להגביר את ייצור החלבלילי04/05/2010
שלום, בתי בת חמישה שבועות, נולדה בואקום, קטנה וצהובה ולכן הכריחו אותנו לתת בקבוק כבר ביממה הראשונה לחייה.
מאז אני נאבקת בטירוף כדי "לתקן" את עניין ההנקה - בהתחלה היא לא רצתה לינוק, הייתה נרדמת על השד ו/או בוכה בעצבים ורעב..יותר מאוחר כבר התחילה לינוק אבל הכמויות של החלב שלי לא מתקרבות בכלל למה שהיא אוכלת. כל הזמן הזה אני שואבת ולוקחת כדורי חילבה ושותה תה שומר ומה לא. היום אני שואבת כ 40cc משני השדיים והיא אוכלת בממוצע 100 בארוחה (תמ"ל). ביומיים האחרונים אני מניקה אותה קצת עד שהיא מתעצבנת (כנראה כי נגמר מה שיש בשדיים), נותנת לה בקבוק תמ"ל להשלמה ולפעמים, תלוי בהרגשה של השדיים, עוד שואבת קצת. למען האמת כבר נמאס לי, כל האכלה לוקחת שעתיים (לא כולל השאיבה אחר כך), כואבים לי הציצים והשאיבות מדכאות אותי עד עפר. רופאת הילדים המליצה לתת לה רק ציצי במשך יום יומיים וזה יגרום לגוף לייצר מספיק. ניסיתי את זה לפני כשבועיים ואחרי כעשר שעות של צרחות רעב שלה ויתרתי ונתתי בקבוק.
האם יש דרך נוספת להדביק את הפער בין הייצור שלי צריכה שלה? כלומר בלי להרעיב אותה יומיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מהניסיון שלי..
קצת מנוסה...05/05/2010זה רק להמשיך לעשות את מה שאת עושה- להאכיל אותה ולשאוב אח"כ. כמה ימים אינטנסיביים עד שהגוף יבין שזו הכמות שהגוף דורש. חוץ מזה, את יכולה לשאוב כל פעם מה שיש לך, לאחסן במקרר וכשתגיעי לכמות הדרושה, לחמם ולתת לה במקום תחליף חלב (כל עוד זה מאותו היום, אחרת, אסור לערבב בין כמות שנשאבו מימים שונים)..
חוץ מזה, השומר והחילבה עשויים לעזור..
מקווה שעזרתי, בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגברת כמות חלב
יפית בוגנים09/05/2010היי לילי
אני לא יודעת אם חל שינוי מאז שכתבת את ההודעה , בכל אופן הנקה +שאיבה אחרי כל הנקה זו העבודה להגברת הייצור של החלב . כדורי החילבה עשויים לעזור בהחלט. כל זה בהנחה שהיניקה של התינוקת טובה ויעילה ואת עובדת עם משאבה טובה . בשום אופן לא "להרעיב אותה ".
המון בהצלחה , הסבלנות בהחלט עשויה להשתלם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)