האם נגמר לי החלב ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם נגמר לי החלב ?
    רותם
    05/05/2010

שלום רב,

יש לי תינוקת בת 9 שבועות יונקת הנקה מלאה , עד עכשיו הייתי בטוחה שיש לי הרבה חלב בעיקר בגלל השפריצים הרבים . כבר מהתחלה היא ינקה כמה דק' שהיו מספיקים לה לכמה שעות טובות , ביום 3 שעות בלילה 5 -6 .
    ברוב ההנקות היא יונקת מצד אחד בלבד למרות שתמיד אני מציעה לה את השני , מה שזה אומר שהיא יכלה לא לינוק מצד אחד אפילו 8 שעות .
    היום בצהריים היא ינקה כמה דק' ופתאום התחילה להתעצבן ולבכות ( לא היה גרעפס ) העברתי אותה לצד השני והיא מיד נרגעה והמשיכה לינוק כרגיל ( חשבתי אולי טעיתי בצד למרות שאני מקפידה לסמן לי כל פעם איפה הנקתי )
    בהנקה הבאה היא ינקה כמה דק' ושוב התחילה להתעצבן ולבכות וסירבה לינוק מהצד הזה
    האם נגמר לי החלב בצד הזה ??????
    ניסיתי לשאוב ולא יוצא כלום למרות שבצד השני כן יוצא
    מה שמוזר שכשאני סוחטת את השד יוצאים לי כמה שפריצים
    האם יתכן שפשוט נגמר לי החלב בצד הזה ????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם נגמר לי החלב ?

הוספת תגובה

• נגמר החלב

יפית בוגנים
    09/05/2010

היי רותם,
    תתכן הפחתה בכמות החלב כאשר אין מספיק דרישה. בנוסף הייצור אינו סימטרי בשני השדיים . אם את חשה בהפחתה משמעותית בכמות החלב את יכולה להעביר אותה מצד לצד , אם הצד ה"עייף" לא קיבל גירוי טוב (כי היא בוכה ואת צריכה להעביר אותה לשד השני וכשהיא חוזרת לשם היא שוב לא מרוצה) , שאבי בצד הזה במהלך כל הנקה או אחריה כדי להגביר חזרה את התפוקה שלו
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו