מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם נגמר לי החלב ?רותם05/05/2010
שלום רב,
יש לי תינוקת בת 9 שבועות יונקת הנקה מלאה , עד עכשיו הייתי בטוחה שיש לי הרבה חלב בעיקר בגלל השפריצים הרבים . כבר מהתחלה היא ינקה כמה דק' שהיו מספיקים לה לכמה שעות טובות , ביום 3 שעות בלילה 5 -6 .
ברוב ההנקות היא יונקת מצד אחד בלבד למרות שתמיד אני מציעה לה את השני , מה שזה אומר שהיא יכלה לא לינוק מצד אחד אפילו 8 שעות .
היום בצהריים היא ינקה כמה דק' ופתאום התחילה להתעצבן ולבכות ( לא היה גרעפס ) העברתי אותה לצד השני והיא מיד נרגעה והמשיכה לינוק כרגיל ( חשבתי אולי טעיתי בצד למרות שאני מקפידה לסמן לי כל פעם איפה הנקתי )
בהנקה הבאה היא ינקה כמה דק' ושוב התחילה להתעצבן ולבכות וסירבה לינוק מהצד הזה
האם נגמר לי החלב בצד הזה ??????
ניסיתי לשאוב ולא יוצא כלום למרות שבצד השני כן יוצא
מה שמוזר שכשאני סוחטת את השד יוצאים לי כמה שפריצים
האם יתכן שפשוט נגמר לי החלב בצד הזה ????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נגמר החלב
יפית בוגנים09/05/2010היי רותם,
תתכן הפחתה בכמות החלב כאשר אין מספיק דרישה. בנוסף הייצור אינו סימטרי בשני השדיים . אם את חשה בהפחתה משמעותית בכמות החלב את יכולה להעביר אותה מצד לצד , אם הצד ה"עייף" לא קיבל גירוי טוב (כי היא בוכה ואת צריכה להעביר אותה לשד השני וכשהיא חוזרת לשם היא שוב לא מרוצה) , שאבי בצד הזה במהלך כל הנקה או אחריה כדי להגביר חזרה את התפוקה שלו
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)