מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הנקה מצד אחד בכל פעםקרן06/05/2010
שלום,
בני בן 9 ימים...כבר מספר ימים אני נותנת לו רק שד אחד בכל הנקה (שלוקחת לפחות 30 דקות) כיוון שהפטמות שלי קשות וכואבות ואני מנסה לתת להן "לנוח" יותר בין הנקות. ראיתי כתבה שזה עלול להפחית את ייצור החלב שלי ואכן בימים האחרונים יש לי תחושה שהשדיים פחות מלאים, האם עשיתי נזק לכמות החלב? יש לציין שהוא יונק כל 2-3 שעות ומאוד מאוד רגוע בין ההנקות, אולי אפילו יותר מידי רגוע...דיברתי עם הרבה יועצות הנקה בבית החולים ועושה רושם שהוא תופס נכון אבל עדיין יש לי כאבים חזקים ברוב ההנקות...יש הצעות? ואם פגעתי בייצור החלב, איך ניתן לשפר את זה?
תודה
קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צד אחד כל פעם
יפית בוגנים09/05/2010היי קרן,
אכן , היצע החלב הוא פונקציה של ביקוש (בהעדר גורמים "מפריעים " אחרים)
לא אחת נשים חושבות שהן קיבלו הדרכה מ"יועצת הנקה" . במחלקת יולדות רוב האחיות גם נקראות / מוגדרות "יועצות הנקה" . זה רחוק מהמציאות . הסיבה שאני כותבת את זה היא, שאת חווה כאבים חזקים ברוב ההנקות , הפטמות כואבות ואת צריכה לתת להן "לנוח"- כל זה מעיד על קושי בהנקה , שהייתי מצפה מיועצת שתבחין בו. סביר ביותר שהכאב נובע מאחיזה לא טובה של השד. כך , את נפצעת ובהמשך ייצור החלב יימשך, גם אם כרגע הוא רגוע, ומצליח לשתות מספיק חלב .
פני לקבלת ייעוץ מיועצת/ מדריכה מנוסה באופן פרטי , זה עשוי להיות משתלם ביותר
כל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)