רק שואבת לא מניקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רק שואבת לא מניקה
    moriah
    06/05/2010

היי
    בני בן חודש לאחר הזמנת יועצת הנקה וניסיונות רבים ובכי רב מצד בני הרמתי ידיים והתחלתי רק לשאוב ולתת לו את בתי הבכורה שאבתי 6 חודשים ונשאר לי חלב קפוא לעוד 4 חודשים סבלתי מריבוי חלב לכן את השיבות הפעם אני מגבילה שואבת כל 3 שעות 60 סיסי מכל שד ,מעניין אותי לדעת אם החלב השומני העמוק יוצא מספיק לצאת או שבגלל שאני מפסיקה החלב השומני לא יוצא ובני לא מקבל את מה שהוא צריך שאלתי היא אחרי כמה זמן החלב השומני יוצא ומהם זמני\דרכי שאיבה נכונות? תודה רבה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רק שואבת לא מניקה

הוספת תגובה

• רק שואבת

יפית בוגנים
    09/05/2010

היי ,
    אחוז השומן בחלב עולה בהדרגה במהלך ההנקה . זה לא רגע מסויים שבו משתחרר חלב שומני. את יכולה לראות שכבה עליונה של שומן בחלב שעמד במקרר. שאיבה לפי הכמות שהתינוקת דורשת מתאימה .
    כל טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלתי הקודמת

moriah
    16/05/2010

היי יפית תודה על תגובתך שאלה נוספת היא האם חלב אם שאוב בעל ערכים תזונתיים פחותים מהנקה ישירה ,והאם אפשר לחמם את החלב במתקן לחמום בקבוקים שמרתיח מעט מים ומאדה אותם עד לחימום הבקבוק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

יפית בוגנים
    19/05/2010

היי מוריה
    החלב שאת שואבת בעל ערכים תזונתיים מעולים, להנקה ישירה יתרונות נוספים על פני האכלה מבקבוק, כמובן יש להתאים את צורת ההאכלה למצב קיים. עדיף לא לחמם חלב במים רותחים , אלא נעימים. אם את שואבת לפני ארוחה את לא צריכה לחמם .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו