מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רק שואבת לא מניקהmoriah06/05/2010
היי
בני בן חודש לאחר הזמנת יועצת הנקה וניסיונות רבים ובכי רב מצד בני הרמתי ידיים והתחלתי רק לשאוב ולתת לו את בתי הבכורה שאבתי 6 חודשים ונשאר לי חלב קפוא לעוד 4 חודשים סבלתי מריבוי חלב לכן את השיבות הפעם אני מגבילה שואבת כל 3 שעות 60 סיסי מכל שד ,מעניין אותי לדעת אם החלב השומני העמוק יוצא מספיק לצאת או שבגלל שאני מפסיקה החלב השומני לא יוצא ובני לא מקבל את מה שהוא צריך שאלתי היא אחרי כמה זמן החלב השומני יוצא ומהם זמני\דרכי שאיבה נכונות? תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רק שואבת
יפית בוגנים09/05/2010היי ,
אחוז השומן בחלב עולה בהדרגה במהלך ההנקה . זה לא רגע מסויים שבו משתחרר חלב שומני. את יכולה לראות שכבה עליונה של שומן בחלב שעמד במקרר. שאיבה לפי הכמות שהתינוקת דורשת מתאימה .
כל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלתי הקודמת
moriah16/05/2010היי יפית תודה על תגובתך שאלה נוספת היא האם חלב אם שאוב בעל ערכים תזונתיים פחותים מהנקה ישירה ,והאם אפשר לחמם את החלב במתקן לחמום בקבוקים שמרתיח מעט מים ומאדה אותם עד לחימום הבקבוק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
יפית בוגנים19/05/2010היי מוריה
החלב שאת שואבת בעל ערכים תזונתיים מעולים, להנקה ישירה יתרונות נוספים על פני האכלה מבקבוק, כמובן יש להתאים את צורת ההאכלה למצב קיים. עדיף לא לחמם חלב במים רותחים , אלא נעימים. אם את שואבת לפני ארוחה את לא צריכה לחמם .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)