לא רוצה לינוק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא רוצה לינוק
    בתיה
    09/05/2010

ב"ה

שלום לכן,

ילדתי לפני כ- 8 ימים את בתי החמישית, תינוקת מתוקה , שעושה לי בית-ספר...

את 4 ילדי הקודמים הנקתי עד גילאים מאוחרים ( בין שנה לשלוש ) ,

ואילו חני- לא יונקת !

כבר מהרגע שהניחו אותה עלי בחדר הלידה הרגשתי שהיא לא יונקת כמו שאני רגילה, הגענו למצב שבשקילות נסיון היא עלתה 5 גרם אחרי 15 דקות יניקה לכאורה.

התחלתי לשאוב, ויש חלב בשפע- אני שואבת מנה של 100 מ"ל ב- 10 דקות.

אני רוצה להמשיך לנסות ולא יודעת איך ומה. כלפעם שאני מנסה היא צורחת מתיסכול אחרי 5 מציצות. ניסיתי לשאוב לפני כדי שהחלב יזרום וזה גם לא עזר.עד כמה להתעקש ?

קשה לי לוותר, כי אני יודעת מה אנחנו מפסידות...אשמח לקבל הדרכה מה עושים.תודה,

בתיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא רוצה לינוק

הוספת תגובה

• סרבנית קטנה

סיגל מיכאלי
    10/05/2010

היי בתיה,אני מכירה אישית את הסיפור של חוסר רצון לינוק והסיבות מגוונות ,אני בעצמי שאבתי עד גיל 4 חודשים חלב ובגיל 4 חודשים החלטתי להניק בלבד ובמהלך יום שלם התינוקת לא הביעה שביעות רצון ובכתה וסירבה ולמחרת ינקה והנקתי עד גיל שנתיים וחצי.
    אז אני לא מסוגלת לקבוע לך מה לעשות אם להתעקש או לא להניק ,נסי לבדוק עם עצמך מה יתאים לך ולתינוקת שלך אני מאמינה שתגיעי למסקנות לבד ,מה שלא תבחרי תהיי שלמה עם ההחלטה ,ימים של אושר
    סיגל מיכאלי מחברת הספר הסוד בגידול קטנטנים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו