מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפחתה ביצור החלב עקב שאיבהמיכל10/05/2010
בני בן 6 שבועות. מהיום הראשון לא הצלחנו להסתדר עם ההנקה...היה לא קשה ומעייף לשאוב מהשד (שהוא גדול למדי) ולכן שכרתי משאבה של לקטינה והאכלתי חלב שאוב. מכיוון שיצור החלב שלי היה מאד מאד גדול שאבתי בבוקר מנות לכל היום ובלילה לפני השינה מנות לכל הלילה ובמהלך היום לא שאבתי כלל. לאט לאט יצור החלב פחת פלאים וכרגע אני מצליחה לשאוב רק מנות מספיקות ליום בקושי, ובלילה הוא אוכל סימילאק. האם יתכן שמכיון ששאבתי רק פעמיים ביום הגוף החל ליצר פחות חלב? האם שאיבה כל 3 שעות במשך כמה ימים תחזיר את יצור החלב המוגבר? אנא תשובתכם אני מאד מעוניינת להמשיך לתת חלב אם וגם בלילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאיבת חלב
סיגל מיכאלי10/05/2010הי את בהחלט צודקת שאיבות בכלל גורמות להפחתת ייצור החלב ,ושאיבות מועטות גורמות גם הן למעוט בייצור החלב ,שאיבה לא מדמה הנקה ולכן עם הזמן כמות ייצור החלב תפחת ,כיום בנך גדול יש סיכוי טוב שהוא יצליח לינוק טוב ולתפוס את הפטמה ,ולאחר שאיבות גם הפטמות שלך מוכנות להנקה שווה להתנסות שוב בהנקה ,צרי איתי קשר טלפוני אני אנסה לעזור לך ,סיגל מיכאלי
050758593 מחברת הספר הסוד בגידול קטנטנים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)