מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפסקת הנקהליאת16/05/2010
שלום רב לכן
אינני רוצה לגזול מזמנכן היקר אך הייתי שמחה אם תוכלו שניכם לייעץ לי.
ביתי בת שנה ותשעה חודשים שתהיה בריאה, יונקת. ושאני אומרת יונקת אני מתכוונת שבלילה היא קמה בין פעמיים בלילה טוב לארבע פעמיים. שאני חוזרת מהעבודה היא ישר קופצת עלי ואומרת ציצי. לעיתים אני מושכת את זה אבל לא ממש בהרבה אולי שעה וזהו. ואחר כך עוד כשש שבע פעמיים משעה 15:00 עד שהיא ישנה ב 21:00 ,22:00 .
אחרי כל מיני ניסיונות של כאילו גמילה ראיתי שאני די חלשה ורחמנית והיא פשוט בוכה וצורחת צרחות שקורעות לי את הנשמה (ניסיתי כמה פעמיים ולא עמדתי בזה). אני יודעת שאתן לא קוסמות אבל השאלה היא . אם אני אחליט לקחת כדורים לייבש את החלב האם אני מתחילה מלחמת עולם שלישית מבחינה נפשית לילדה האם אולי היא תינק כמה ימים ותבין שפתאום אין וזה קצת יפריע אבל לא נורא . מה האופציות שעומדות לפני. אנא עזרו לי בבקשה כי מצד אחד נמאס לי ומצד שני אני ממש לא חזקה.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת הנקה
סיגל מיכאלי16/05/2010היי ליאת אתנהדרת הנקת עד היום כל כך הרבה זמן כל הכבוד ,כשאת מחליטה להפסיק הנקה את צריכה לבדוק את מי ההנקה משרתת אותי או את התינוקת ? לשאלתך ככל שהתינוקת תינק יווצר חלב וגם אם יהיה מעט חלב היא תרצה יניקה ,את אומרת שנמאס לך את סובלת אך מצד שני רחמניה וחלשה לדברייך ,כדי לגמול מהנקה חשוב להיות אסרטיבית לקבל החלטה לדעת לשים גבול ,אני מבינה שזה קשה לך ,אבל את צריכה לקבל החלטה שתתאים לך,ולהרגיש מצויין עם ההחלטה ,אם את מעוניינת פני אליי או לכל יועצת אחרת בהצלחה סיגל מיכאלי מחברת הספר הסוד בגידול קטנטנים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)