מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה דחוף ביותראמא מודאגת20/05/2010
שלום,
אני ילדתי ב-17/5/10. פשושה יונקת טוב, אבל היום יש לי כל כך הרבה חלב מה שהופך את השדיים לקשים, והיא נחנקת אחרי כל כמה שלוקים ואז היא מפסיקה לינוק כי יש לה גראפס. דבר זה הופך כל אכלה להרוכה ביותר (עד שעה וחצי) ואני מניחה לא נעימה לפשושה. יש לי עוד שני ילדים בבית כך שלא נראה לי שאוכל להמשיך כך הרבה זמן, כי גם בלילה אני לא מצליחה לנוח. מה ניתן לעשות?
האם לתת לה לרוקן שד אחת כל הנקה או לתת קצת מכל שד? מה יגרום לייצור מופחת של חלב?
אני לא רוצה לשאוב כי זה רק יגדיל כמויות.
צריכה עזרה דחוף
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מהניסיון שלי..
קצת מנוסה...21/05/2010כדאי לך לשתות מיץ חמוציות כי הוא מנקה את הגוף ועוזר בהפחתת כמות החלב ומי נענע כי הם מייבשים את החלב. בנוסף, את יכולה לשים עלי כרוב קרים כך שהחלב יתייבש קצת. את יכולה לרוקן את השד קצת לפני ההנקה כדי להקל על הפשושה אבל יומיים-שלושה שתעשי מה שכתבתי, הגוף "יבין" שהתינוקת אינה זקוקה לכמות הזו ויתחיל להפחית את הכמות המיוצרת וזה יעזור בהפחתת הגודש מבלי לפגוע בכמות החלב המיוצרת שהפשושה צריכה (זה לא יגרום לייבוש החלב לחלוטין). לי לפחות זה עזר..
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדילגת על השאילה שלי
אמא מודאגת25/05/2010אחרי שהמתנתי כמעט שבוע לתשובה היום גיליתי שדילגתם על שאילתי.
קצת מאכזב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגזים וגודש
סיגל מיכאלי07/06/2010היי ההנקה באמת אורכת זמן רב ,למדי לעשות עיסוי לגזים לפני כל הנקה ,הלקוחות שלי מדווחות לי שכאשר הן עושות זאת התינוק יונק מצויין ,לגבי מלאות של השד זה עניין של זמן עד שהכמות תתיצב והגודש יפחת ,אם את סובלת אני מציעה לך להפחית גודש על ידי כך שתשאבי לא עד הסוף אלא תשאבי עד להקלה ואחר כך תחליטי מה לך נוח להניק משני השדים או משד אחד בהצלחה סיגל מיכאלי מחברת הספר הסוד בגידול קטנטנים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)