עזרה דחוף ביותר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחוף ביותר
    אמא מודאגת
    20/05/2010

שלום,
    אני ילדתי ב-17/5/10. פשושה יונקת טוב, אבל היום יש לי כל כך הרבה חלב מה שהופך את השדיים לקשים, והיא נחנקת אחרי כל כמה שלוקים ואז היא מפסיקה לינוק כי יש לה גראפס. דבר זה הופך כל אכלה להרוכה ביותר (עד שעה וחצי) ואני מניחה לא נעימה לפשושה. יש לי עוד שני ילדים בבית כך שלא נראה לי שאוכל להמשיך כך הרבה זמן, כי גם בלילה אני לא מצליחה לנוח. מה ניתן לעשות?
    האם לתת לה לרוקן שד אחת כל הנקה או לתת קצת מכל שד? מה יגרום לייצור מופחת של חלב?
    אני לא רוצה לשאוב כי זה רק יגדיל כמויות.
    צריכה עזרה דחוף
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחוף ביותר

הוספת תגובה

• מהניסיון שלי..

קצת מנוסה...
    21/05/2010

כדאי לך לשתות מיץ חמוציות כי הוא מנקה את הגוף ועוזר בהפחתת כמות החלב ומי נענע כי הם מייבשים את החלב. בנוסף, את יכולה לשים עלי כרוב קרים כך שהחלב יתייבש קצת. את יכולה לרוקן את השד קצת לפני ההנקה כדי להקל על הפשושה אבל יומיים-שלושה שתעשי מה שכתבתי, הגוף "יבין" שהתינוקת אינה זקוקה לכמות הזו ויתחיל להפחית את הכמות המיוצרת וזה יעזור בהפחתת הגודש מבלי לפגוע בכמות החלב המיוצרת שהפשושה צריכה (זה לא יגרום לייבוש החלב לחלוטין). לי לפחות זה עזר..
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דילגת על השאילה שלי

אמא מודאגת
    25/05/2010

אחרי שהמתנתי כמעט שבוע לתשובה היום גיליתי שדילגתם על שאילתי.
    קצת מאכזב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גזים וגודש

סיגל מיכאלי
    07/06/2010

היי ההנקה באמת אורכת זמן רב ,למדי לעשות עיסוי לגזים לפני כל הנקה ,הלקוחות שלי מדווחות לי שכאשר הן עושות זאת התינוק יונק מצויין ,לגבי מלאות של השד זה עניין של זמן עד שהכמות תתיצב והגודש יפחת ,אם את סובלת אני מציעה לך להפחית גודש על ידי כך שתשאבי לא עד הסוף אלא תשאבי עד להקלה ואחר כך תחליטי מה לך נוח להניק משני השדים או משד אחד בהצלחה סיגל מיכאלי מחברת הספר הסוד בגידול קטנטנים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו