מבולבלת מההנקה..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבולבלת מההנקה..
    חן
    21/05/2010

שלום בתי בת חודש ושבוע..יש לציין נולדה 3700 כיום שוקלת 4600 .אני מניקה כל 3 שעות 10 דק' מכל צד.. חוץ מהלילה שהיא ישנה סביבות 7 שעות ללא ארוחה..היא עושה יציאות כמעט כל שעה(בזמן האחרון ירוקות) וגם הרבה שתן ..העניין הוא שהיא בוכה בלי סוף במשך היום בקושי יושנת רק בוכה ובוכה.. אני לא יודעת אם זה מרעב או משהו אחר כי כל מה שאני עושה היא ממשיכה לבכות ותמיד שאני יציע לה לינוק היא תינק למרות שהיא פולטת לאחר מכן, כי אוי זה גם מוצץ בשבילה אז זה מבלבל.. מה זה אומר אשמח לעזרה תודה רבה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבולבלת מההנקה..

הוספת תגובה

• סדר

יפית בוגנים
    24/05/2010

היי חן
    ראשית, הניקי אותה לפי דרישה ולא לפי שעון . לא להגביל אותה ל10 דק' מכל צד וגם לא כל שלוש שעות. לעיתים , כתוצאה מניהול הנקה לא תקין נוצר המצב שאת מתארת והיא סובלת מכאבי בטן . הניקי אותה מצד אחד כמה שהיא רוצה- הפסקה - ואז הציעי לה צד שני , כמה שתרצה. כך בכל הנקה
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מספר הנקות ביום

יולדת לשעבר
    25/05/2010

נאמר לי מאחות ראשית שאם את רק מניקה, בתחילת הדרך כדאי לזרום עם הילד. יכול להיות שתגיעי ל-10-12 הנקות ביום. עם הזמן, המרווחים בין האכלות מתארכים. כל זאת כתוצאה מיכולת המציצה של התינוק מחד ומיצור החלב של האם מאידך. וכמובן, חשוב להקפיד על הצמדה נכונה של התינוק לשד אשר מייעלת את היניקה.
    לגבי הפליטות כדאי לבדוק אם זה רפלוקס, שזו תופעה שמערכת העיכול דוחפת את החלב לכיוון ההפוך, כלפי מעלה ולא ההפך...תבררי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עיצה אישית

טלי
    01/06/2010

הי אני לא יועצת הנקה- אבל מנסיון אישי.. יציאות ירוקות נחשבות לתקינות אם התינוקת עולה יפה במשקל..
    לגבי אי השקט- זה מאוד אופייני לגיל. אצל ילדי (4) היה אי ש קט ובכי בערך מגיל שלושה שבועות עד חודשיים, לאט לאט זה השתפר אבל בתקופת הבכי זה מאוד מייאש. אני הפסקתי לשתות קפאין ועברתי לנטול ונראה לי שזה קצת שיפר את המצב..
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו