הפסקת הנקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקת הנקה
    ליאת
    23/05/2010

שלום רב לסיגל
    לפני כשבוע סיפרתי לך על ביתי בת השנה ותשעה חודשים שתיהיה בריאה שעדיין יונקת ושאלתי לגבי הכדורים שמיבשים. הבנתי ממך שכול עוד היא תינק ייצא קצת חלב. בטוח זה גם יפסיק איכשהו.
    מכיוון שאני מטומטמת ,סליחה על הביטוי ,ואיני מסוגלת להתמודד עם זה. האם מבחינה נפשית או אחרת הייבוש של החלב יהיה בעייתי ואז אני יתחרט על זה שייבשתי. תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפסקת הנקה

הוספת תגובה

• שכחת ממני

ליאת
    25/05/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רציתי תשובה בבקשה

ליאת
    02/06/2010

היי ליאת
    הפנית את השאלה לסיגל, אני לא יודעת על מה התכתבתן. את יכולה לכתוב שאלה מלאה וברורה ואענה לך .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבקשת תשובה

יפית בוגנים
    03/06/2010

היי ליאת
    הפנית את השאלה לסיגל, אני לא יודעת על מה התכתבתן. את יכולה לכתוב שאלה מלאה וברורה ואענה לך .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו