מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הנקה +אי בי סייעל23/05/2010
לפני כחודש ושבוע נולדה לי בת ראשונה שאותה בשעה טובה אני מניקה ופעם-פעמיים ביום שואבת ונותנת לה מבקבוק חלב אם .
בשבוע השני וחצי לחייה התחילה עם כאבים בבטן בשעות הלילה ועד היום.כאבים עזים שממש מציקים לה והיא צורחת . רק בהליכה ותנועה נרגעים.
ממש נשמעים רעשים מבטנה הקטנה והיא מוציאה המון גזים בלי סוף.בשבוע האחרון לאחר שהומלץ לי הפסקתי לחלוטין כבר 9 ימים עם מוצרי חלב.. אך לא עזר דבר.
חשוב לציין שהיא עולה במשקל שבוע שעבר הייתה 3.260 וכעבור שבוע 3.600
עוד חשבו לציין -נולדה בשבוע 37 +3 במשקל 2.580
עוד תופעה שהחלה בעת הנקה היא קבלת התקף(ממש אני שומעת רעשים)והיא מפסיקה לינוק ומתעצבנת.
ועכשיו אחרי הרקע לשאלה..
המליצו לי לנסות סימיקול.. אך לא נראה שזה משפיע..
האם אפשרי לתת לה אי בי סי דופילוס? או שאני אקח זאת?! שמעתי המלצות טובות ואמרו שזה עוזר פלאים.. אודה לעזרתכם תודה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קוליק
יפית בוגנים24/05/2010היי יעל
זו בהחלט תופעה מטרידה. יחד עם זאת רצוי להעזור לה בעזרת עיסויים, הנקה ותנועה. לא בעד לנסות כל פעם תכשיר אחר. את יכולה לשתות תה מתערובת מתאימה (נסי לברר ב- ב.ר.א צמחים)
אין לי מידע לגבי אי.בי סי דופילוס בהקשר הזה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)