מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גמילה מהנקת לילה בשינה משותפתמיטל25/05/2010
שלום
קראתי כאן מספר הודעות לפני שאני מתיישבת לכתוב את השאלה שלי,
ולכן אתחיל ואומר שאני מוכנה כל כך מוכנה כבר לגמול את הילד שלי מהנקה! ממש חולמת על החופש... :-)
התינוק שלנו בן 16 חודשים, יונק כל מתי שבא לו. - ובפרט נרדם תוך כדי הנקה גם לשנת צהריים וגם לשנת הלילה... וכמובן... כל הלילה)
אנחננו ישנים ביחד וכרגע גם אין באפשרותנו לדאוג לסידור שינה שונה, למעט לינה במיטה שלו שצמודה למיטה שלנו. (נכון להיום, המיטה צמודה, אך הוא ישן בינינו...)
בכוונתי להתחיל בתהליך גמילה מהנקה, והייתי מעוניינת להתחיל בלילה, באמצע הלילה.
רציתי לקבל הכוונה וטיפים למעט נחישות בהחלטה ובמעשה - זה יש...
ראשית, והחשוב מכל.... האם אפשר לגמול תינוק בן 16 חודשים מהנקות לילה כאשר אנחנו ישנים
ביחד, ?
טיפים כיצד לגמול אותו, בתנאים הנ"ל ועם מינימום בכי מצידו, או נאמר, מינימום תסכול מצד הגוזל שלי...
כיצד להתחיל??
סליחה על האורך... :-)
ותודה על תשובכן
מיטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אופס
מיטל25/05/2010אני כל כך עסוקה כבר בתהליך ששכחתי לציין שהתינוק שלנו מתעורר בערך 5-6 פעמיים בלילה טוב.... יונק לפעמים מעט ולפעמים הרבה וחוזר לישון
הכל נעשה בשכיבה כביכול תוך כדי שינה... (של מי? :-)
הוא מעולם לא הסכים לבקבוק, לא לכלי ולא לפורמולה בתוכו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחפשת תשובה לשאלה מאד דומה
יעל09/06/2010מחכה לתשובתכם לשאלה של מיטל. גם בני בן 16 חודשים ויונק בלילה מספר פעמים. אנחנו רוצים גם לגמול מהנקת הלילה (כשביום דווקא לא אכפת לי להמשיך) וגם להעביר, לפני או אחרי, למיטה משלו, עכשיו עברנו דירה לדירה גדולה יותר.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעניתי תשובה שתהיה רלונטית גם לך בתש
סיגל מיכאלי09/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגמילה לה לה
סיגל מיכאלי09/06/2010היי מיטל כאשר אני מלווה הורים אני אוספת נתונים רבים שלא ניתן לאסוף בפורום ,אך אנסה לעזור לך ,אני לא אוהבת שינויים רבים בבת אחת כלומר גם להעביר את הפעוט למיטה אחרת וגם לגמול מיניקה זה יותר מדי ,חשבי על השינוי הכי חשוב ,אם זה גמילה מהנקת לילה ויום ,תחליטי ,דברי עם התינוק ,ואין יותר הנקה ,גם אם בלילה מתעורר לומר לו אין ציצי ,ולהעזר ולהתמך בבני משפחה או בעל ,או להתחיל ההיפך להרגיל לישון במיטה שלו ולאחר שבועיים לגמול מהנקה ,
המון הצלחה ,
סיגל מיכאלי מחברת הספר הסוד בגידול קטנטנים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
יעל09/06/2010תודה סיגל
לפי מה שהבנתי את לא חושבת שצריכה להיות בעיה מיוחדת בקודם לגמול מהציצי למרות שנשארים באותה מיטה, הבנתי נכון? (אני חוששת שהקרבה לציצי מהווה פיתוי רב, לשני הצדדים.. להמשיך לישון "בשקט".. למרות שאני רואה שהציצי לא מרגיע כמו פעם, הוא עוד רוצה לינוק, אבל בועט ולא נרגע כל כך בקלות גם עם הציצי)
האם יש לך המלצה מסוימת לבחור בצעד אחד מבין השניים לעשות קודם? (מיטה משלו או גמילה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)