מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הנקה עם שיניים...נעמי25/05/2010
שלום לכן,
בתי בת שמונה חודשים , אני מניקה אותה מיום היוולדה ומאד נהנית מכך... הבעיה היא שיש לה כבר כעשר שיניים , מגיל ארבעה חודשים החלה להוציא שיניים ומאז לא הפסיקה ( שתהיה בריאה הקטנטונת!!!) כשהיא קמה בלילה (הרבה פעמים נראה שמכאב) היא ישר מתחברת לציצי ויונקת באגרסיביות , איני יכולה שלא להרגיש את השיניים שלה וממש כואב לי , היא גם תוך כדי היניקה מושכת את עצמה ממני ועם הידיים מושכת לכיוון השני , ולא מרפה מהפטמה (בקיצור עושה ממני קציצות...)
כרגע אני עם דלקת בשד בעקבות זה וכואב לי וצורב לי נורא...
אני ממש לא רוצה להפסיק להניק אך זה כבר נהיה ממש סבל בשבילי, היא לא לוקחת בקבוק רק ציצי...
יש לכן אולי עצה בשבילי? אשמח לשמוע...
בתודה מראש.
נעמי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
יפית בוגנים30/05/2010היי נעמי
העצה היא בעיקר לשמור אותה קרובה אלייך כשהיא מתחברת ולא לאפשר ל"עשות ממך קציצה" כי זה נגמר בדלקת... (? איך את יודעת שזו דלקת ??? ) הצמידי אותה אלייך, הסבירי שאחרת זה מכאיב לך, ואם את צריכה , נתקי אותה מהשד והצמידי מחדש. יש לטפל בשד ולהבריא את הפטמה במהרה (ייתכן שצריך טיפול תרופתי) ואולי פטמת סיליקון תוכל להקל בימים אלה (לא בטוח, נסי. והצמידי אותה היטב גם עם הפטמה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)