הנקה עם שיניים...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הנקה עם שיניים...
    נעמי
    25/05/2010

שלום לכן,
    בתי בת שמונה חודשים , אני מניקה אותה מיום היוולדה ומאד נהנית מכך... הבעיה היא שיש לה כבר כעשר שיניים , מגיל ארבעה חודשים החלה להוציא שיניים ומאז לא הפסיקה ( שתהיה בריאה הקטנטונת!!!) כשהיא קמה בלילה (הרבה פעמים נראה שמכאב) היא ישר מתחברת לציצי ויונקת באגרסיביות , איני יכולה שלא להרגיש את השיניים שלה וממש כואב לי , היא גם תוך כדי היניקה מושכת את עצמה ממני ועם הידיים מושכת לכיוון השני , ולא מרפה מהפטמה (בקיצור עושה ממני קציצות...)
    כרגע אני עם דלקת בשד בעקבות זה וכואב לי וצורב לי נורא...
    אני ממש לא רוצה להפסיק להניק אך זה כבר נהיה ממש סבל בשבילי, היא לא לוקחת בקבוק רק ציצי...
    יש לכן אולי עצה בשבילי? אשמח לשמוע...
    בתודה מראש.
    נעמי.  

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הנקה עם שיניים...

הוספת תגובה

• תשובה

יפית בוגנים
    30/05/2010

היי נעמי
    העצה היא בעיקר לשמור אותה קרובה אלייך כשהיא מתחברת ולא לאפשר ל"עשות ממך קציצה" כי זה נגמר בדלקת... (? איך את יודעת שזו דלקת ??? ) הצמידי אותה אלייך, הסבירי שאחרת זה מכאיב לך, ואם את צריכה , נתקי אותה מהשד והצמידי מחדש. יש לטפל בשד ולהבריא את הפטמה במהרה (ייתכן שצריך טיפול תרופתי) ואולי פטמת סיליקון תוכל להקל בימים אלה (לא בטוח, נסי. והצמידי אותה היטב גם עם הפטמה)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו