חזרה לעבודה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חזרה לעבודה
    שירית
    29/05/2010

בני היום בן ארבעה חודשים ואני צפויה לחזור לעבודה בעוד חודשיים. כיום הוא יונק באופן מלא והכול בסדר. אני מתחילה לחשוב מה לעשות כאשר אחזור לעבוד והייתי רוצה להייעץ לגבי זה. אני יודעת בוודאות שאיני מעוניינת לשאוב חלב כאשר אהיה בעבודה. האם זה אומר שיהיה עלי לגמול את בני לפני החזרה לעבודה או שיש דרך לשלב הנקה ותמ"ל גם ללא שאיבות?
    המון תודה,
    שירית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חזרה לעבודה

הוספת תגובה

• חזרה לעבודה

יפית בוגנים
    30/05/2010

היי שירית
    את בהחלט יכולה לשלב הנקה עם פורמולה. תצטרכי בהדרגה להוריד ארוחות ולדמות את המצב העתיד להיות - האכלה בפורמולה בזמן שתעדרי ולהמשיך להניק בהמשך היום. את מחליפה הנקה בפורמולה, אך הימנעי מגודש - הוציאי חלב עד להקלה, תוך מס' ימים - שבוע , הגוף יתרגל למצב החדש ואז את מורידה הנקה נוספת
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלתה של שירית

יהודית
    06/06/2010

יפית שלום
    בני בן 6 וחצי חודשים
    גם אני מניקה מלא, ועובדת מ8 עד 14:00
    מניקה לפני יציאה בין 5 ל-7 בבוקר .(תלוי מתי בני מתעורר) ושואבת ב10:00 בעבודה ושוב מניקה ב14:30-15:00
    במידה ואפסיק לשאוב אז אייצר פחות חלב עבורו?
    בשעות הבוקר עד הצהריים הוא מקבל ארוחת פרי ובקבוק שאוב של כ150-180 מ"ל
    שאלה שנייה- אני רואה שאם אני שואבת כ3 שעות אחרי הנקה יש לי פחות חלב מאשר 4 -5 שעות אחרי הנקה
    אני לא מבינה...ככל שאני מניקה יותר הגוף אמור לייצר יותר חלב, אבל מצד שני ככל שהמרווחים יותר ארוכים יש לי יותר חלב, האם במרווחים יותר ארוכים הגוף מספק יותר חלב?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו