לא מוכן לינוק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מוכן לינוק
    לימור
    31/05/2010

שלום רב,
    התינוק שלי בן חודשיים ועד היום הייתי משלבת הנקה עם תוספת מטרנה, בימים האחרונים הוא לא מוכן לינוק בשום אופן למרות כל הניסיונות שלי, בלילות הוא מוכן לינוק כשהוא עוד "רדום", אך מהר מאוד הוא מגלה את העיניין מתעצבן ולא מוכן לינוק יותר ורק לשתות מבקבוק.
    אנני יודעת מה הבעייה כי שאבתי ואת החלב הוא שתה מהבקבוק ללא בעייה ולא שיניתי תזונה בימים אלו.
    סיבה שחשבתי עליה היא שבשבועות האחרונים התחלתי להתעקש איתו על המוצץ (כי לפני כן הוא לא היה מוכן בכלל לשים מוצץ) ואולי בגלל שזה מזכיר לו את פיטמת השד רק ללא חלב הוא משליך זאת על הפיטמה שלי?

אני רוצה לציין שבלילה שאני כן מצליחה להניק לכמה דקות זה מרגיש כאילו הוא שכח איך יונקים והתפיסה שלו לא חזקה כמו פעם.
    אודה לתשובתכם המהירה כי השאיבות פוצעות אותי ואנני רוצה להמשיך ולהביא לו כמויות גדולות יותר של תמ"ל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מוכן לינוק

הוספת תגובה

• מסרב לינוק

יפית בוגנים
    03/06/2010

היי לימור
    המצב הוא כעת שמתוך שתי האפשריות הוא מעדיף בקבוק. את יכולה לנסות להציע לו את השד אחרי בקבוק כדי שלא יהיה מתוסכל בתחילת ארוחה כשהוא מצפה למשהו אחר . השד צריך להיות מקום נעים, לא מתסכל. לא לנסות להכריח אותו שום דבר שהוא לא מעוניין בו, הוא אמנם קטן אך מאותת מאד ברור על רצונותיו.
    כל טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו