הפסקת הנקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקת הנקה
    קרן
    04/06/2010

אני בתהליך של גמילת בתי, בת השנה, מהנקה כבר כמה חודשים, כשניתן לה בקבוק סימילאק בוקר וערב ושאר הפעמים -הנקה, באופן בלתי מסודר. יש לציין שבתי אוהבת מאוד את התחליף ואין לה בעייה שבמקום הנקה מקבלת אותו. כעת אני מרגישה שניתן להפסיק עם ההנקה באופן מוחלט, הבעיה, שבמשך היום היא מבקשת לפחות פעמיים (מלבד בוקר וערב) הנקה. אני רוצה להחליף לה בתחליף, אך לא יודעת אם לתת לה אותה כמות 240CC, או להוריד לה חצי מכמות האבקה באותה כמות מים או לשמור על הכמויות המדוייקות ורק להוריד לה בכמות ל120 CC. מה דעתכן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפסקת הנקה

הוספת תגובה

• שכחתי לציין...

קרן
    06/06/2010

שכחתי לציין כי היא אוכלת מוצקים 3 פעמים ביום, ובד"כ אין בעיות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שינוי ריכוז הפורמולה

סיגל מיכאלי
    07/06/2010

היי חשוב מאוד לדעת שאסור לשנות את ריכוז הפורמולה כלומר לשים כפית על פחות מים או יותר מים ,זה יוצר עומס על כליות וכו,או יוצר חסר כמו במקרה רמדיה חסר של ויטמין B12 לכן הכיני פורמולה כמו בהנחיות ותתני ארוחה לפי סדר יום ,
    בתיאבון סיגל מיכאלי מחברת הספר הסוד בגידול קטנטנים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו