מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סרבנית בקבוקשיר05/06/2010
ביתי בת ה- 8 חודשים יונקת ואוכלת שתי ארוחות של מוצקים. היא מסרבת לאכול מבקבוק. ניסיתי את כל סוגי תחליפי החלב וכן סוגי בקבוקים שונים. כמו כן אני שואבת חלב ומנסה לתת לה אך לשווא היא מסרבת בכל תוקף.
אני מעוניינת בהדרגה להתחיל לשלב תחליפי חלב בתזונה שלה.
בעוד כשבועיים אני אמורה לטוס לחו"ל לבד לסופ"ש ואני מאוד לחוצה מכך שהיא אינה אוכלת מבקבוק. איני רוצה שהיא תסבול בימים בהם לא אהיה לידה.
מה עושים? אני מיואשת והדבר מדיר שינה מעיני (מלבד ההשכמות כאשר אני קמה להניק אותה בלילות:-)
אני רוצה שהיא תלמד לאכול מבקבוק לפני נסיעתי. מה עושים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרבנית בקבוק
סיגל מיכאלי07/06/2010היי הבת שלך כמו יונקים רבים מסרבת בקבוק המחשבה שעומדת מאחורי העניין שחס וחלילה השד לא ייעלם לי ולכן יש פחד גדול ,יש דברים טכניים שיכולים לעזור כמו :לקנות פטמה המזכירה את מבנה הפטמה שלך ולחמם את הפטמה מעט לפני ההאכלה ,{להזהר מחימום שיכול לגרום כוויה }
לתת למישהו אחר להאכיל ,לקחת את פטמת הסיליקון עם חלב אם ולצייר על השפתיים של התינוקת כמו למרוח אודם ,אלו דברים טכניים. מה שבפועל יכול לקרות שהיא תבכה תסרב ולא תאכל ואף תעשה שביתת רעב באיזשהו שלב היא תבין את המצב ותתחיל לאכול,קשה אני מבינה אבל בסבלנות זה יסתדר ,היא קולטת אנרגתית שאת מוטרדת הייתי מציעה לך להיות שלמה עם ההחלטה שלך וכך יהיה קל יותר לתינוקת
ימים של שמחה
סיגל מיכאלי מחברת הספר הסוד בגידול קטנטנים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)