מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה חשובהדקל05/06/2010
יש לי תינוקת בת 7 שבועות ואני מניקה אותה הנקה מלאה. בעוד כשבוע אני אמורה ללכת עם בתי הגדולה למסיבה מבית הספר שלה (מאוד חשוב לה שאבוא כך שאין באפשרותי לא ללכת) כל הפעילות תמשך כ-8-9 שעות ואין באפשרותי לקחת את התינוקת איתי וגם לא תהיה לי אפשרות לשאוב בזמן הזה. רציתי לדעת מה עליי לעשות על מנת שלא יהיה לי גודש מכיוון שלא אניק כמה שעות ובתי בזמן הזה תקבל תמ"ל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גודש
סיגל מיכאלי07/06/2010היי איזה מסיבה ארוכה ....... אין מה לעשות הגודש יגיע אני מציעה לך לקחת משאבה ידנית ואפילו במלתחה או בשרותים או כל מקום אחר תשאבי כדי להשתחרר מגודש ,אם יש מקום לאחסן בקרור מצויין אם אין פשוט לשאוב להקל על הגודש ולחזור למסיבה ,תהני
סיגל מיכאלי מחברת הספר הסוד בגידול קטנטנים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם יש לכם ביטחון עצמי?
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)