מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאביי תופת בהנקה- דחוף!!!יפית09/06/2010
שלום ,
ילדתי לפני שבועיים, והפעם ההנקה קשה לי עד מאוד.
יש לי פצעים בפטמות והכאב הוא בזמן ההנקה וגם הרבה אחריה.
היום ההיתי בבי"ח ובמחלקת ילודים האחות בתינוקיה אמרה שכנראה יש פטריה.
אך הרופא שבדק אותי אמר שאין פטרייה ואם כואב אז להפסיק להניק.
קשה לי מאוד ואני זקוקה לעצה..
נ.ב - מרחתי משחה מהיום הראשון לכאבים, אך ללא הועיל.
אודה לעזרתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים
סיגל מיכאלי13/06/2010היי את מתארת פצעים בפטמה אווררי את הפטמות לכי ללא חזייה או חולצה ,הכאב כפי שתיארת נובע מפצעים על הפיטמה ,הניקי בתנוחה בשכיבה או תנוחה צידית שתקל וגשי ליועצת הנקה שתבדוק אם ההצעה שנתתי לך לא תעזור בהצלחה סיגל מיכאלי
מחברת הספר הסוד בגידול קטנטנים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפטריה שלא רואים
רחל20/06/2010לי היה פטריה שלא ראו שום דבר! לא תמיד הרופאים צודקים.. כדאי שתשתמשי במשחה כמו טבעקוטן שהיא טובה גם לפצעים ובמקרה של פטריה מלבד זאת והכי חשוב תקראי ליועצת הנקה שתוודא שאת מניקה נכון ושהתינוק פותח פה גדול וכו'. עמ' לשמור על הכללים קל יותר ומומלץ בחודש הראשון לא בשכיבה, בהצלחה!! כל זה מנסיון מר שהיה לי..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)