שלום!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום!
    חנה
    09/06/2010

אני אמא לתינוקת קטנה ומקסימה בת 7 שבועות.
    אחרי הלידה כולן הזהירו אותי מפני גודש- שלא הגיע לשמחתי.
    אבל עכשיו אני ממש מרגישה שאין לי מספיק חלב.
    מזה כמה שבועות אני מניקה את הקטנה ובאמצע ההנקה היא מתנתקת הרבה. אני נותנת לה לעשות גרעפס ומחזירה אותה לאותו ציצי. בשלב הזה היא מתעצבנת עליו ומתחילה למשוך(אווצ'!)כשאני נותנת לה מהשני היא יונקת קצת ונרגעת ואז מסיימת וכשאני מרימה אותה היא מתחילה לחפש שוב.
    לי זה נראה כמו רפלקס מציצה אז אני נותנת לה מוצץ. כי כשאני מחזירה אותה לציצי היא לא אוכלת אלא מתעצבנת עליו. עם המוצץ היא נרגעת.
    זה בד"כ.
    הבעיה התחילה כשהתחלתי לנסות לשאוב. אני רוצה להתחיל מלאי במקפיא כי אני לפעמים משאירה אותה אצל סבא וסבתא.
    אני שואבת בבוקר כשהשדיים נראים לי מלאים ואז במשך כל היום שני הציצים לא "מספיקים" לה..
    היא מושכת ומתעצבנת עליהם...
    היא נותנת שתן קקי כמו שצריך ועולה מצויין במשקל אבל היא נראית מאוד מסכנה בהנקה...
    השאלה- מה לעשות?
    איך לשלב בין השניים?
    האם לקחת משהו להגביר את ייצור החלב ?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום!

הוספת תגובה

• החלב לא מספיק

סיגל מיכאלי
    13/06/2010

היי את מתארת תינוקת שעולה במשקל אבל בהנקה מתרגזת ,אני תמיד ממליצה לעשות עיסוי בטן קל לפני ההנקה ולאחר מכן להצמיד את התינוקת לשד ובמקרה שלך להניק משני השדיים ,לגבי שאיבה יש טכניקה של עיסוי השד ודמיון מודרך לשאיבת חלב, אני ממליצה לשאוב כשעה וחצי לפני הארוחה הבאה , או אם הייתה יונקת משד אחד אז במקביל להניק .
    מכיוון שאני לא יכולה לצפות בהנקה אז קשה לי לומר האם האחיזה תקינה האם יש בליעה של אוויר ?
    בהצלחה סיגל מיכאלי
    מחברת הספר הסוד בגידול קטנטנים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

חנה
    13/06/2010

האחיזה שלה טובה, נראה לי...
    אין לי כאבים או סדקים.
    למרות שלפעמים אני שומעת שהיא בולעת אויר...
    אני נותנת לה משני השדיים אבל היא עדיין מחפשת אח"כ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו