מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הגברת החלב על מנת לחזור להנקה מלאהלילך15/06/2010
שלום,
בתי בת חודשים וחצי. ואני מנסה ב- 3 שבועות האחרונים לנסות להחזיר אותה להנקה מלאה (היו לי לצערי הרבה בעיות שמנעו ממני להניק אותה- בהתחלה פצעים וכאבים חזקים, אח"כ דלקות חוזרות בשד, וגם טיפול תרופתי שקיבלתי לאלרגיה, שבו אסור היה לי לתת לה חלב שלי לשבוע).
התזונה שלה הייתה בעיקר מתחליף, ו 2 ארוחות ביום של חלב אם שאוב.
לאחר הטיפול התרופתי שקיבלתי כמות החלב שלי פחתה משמעותית, ובשאיבה יצא לי 30 CC מ- 2 הצדדים יחד. (יש לי משאבה ידנית של אוונט וגם משאבה חשמלית - מיני אלקטריק של מדלה- ניסיתי בשתיהן).
כדי לחזור להנקה הנקתי אותה בתחילת כל ארוחה והשלמתי לה עם בקבוק 120 CC והיא מסיימת אותו. לדאבוני,היא יונקת בממוצע 2-3 דקות משד אחד, ומפסיקה את היניקה בבכי חזק, של "נגמר לי האוכל". בהתחלה היא הסכימה לאכול גם מהשד השני, אבל בימים האחרונים אני מתחילה הנקה בשד אחד , וברגע שנגמר לה החלב ואני מנסה להעביר אותה לשד השני- היא צורחת בבכי, ולא מוכנה לנסות לינוק ממנו, למרות ניסיונתיי לגרות אותה בטפטופי חלב.ואז אני נאלצת לתת לה מייד את הבקבוק.
השתמשתי ב- 5 ימים האחרונים בטיפות רב חלב של רפאל, אך לא הרגשתי שום שיפור בכמות החלב. והפסקתי את השימוש.
אני מאוד רוצה להניק אותה!! ואני מקווה שאם רק יהיה לי יותר חלב אז יהיה בסדר, כי היא מתחברת טוב וכן מנסה לאכול מהשד.
מה אוכל לעשות? קניתי היום כדורי חילבה של חברת סולגאר- האם זה יכול לעזור? רשום על האריזה לקחת 1- 3 כמוסות ביום- אם אקח 3 כמוסות ביום, זה יעזור להגברת החלב? האם יש סיכוי לחזור להנקה מלאה בגיל שלה?
אודה מאוד לקבלת הכוונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגברת חלב
סיגל מיכאלי21/06/2010ראשית אני ממליצה לך לפנות ליועצות שמנהלות את הפורום ,בנוסף אני מסוג היועצות שמאמינות בטבע ,טבעיות ,ולכן אני במשך 20 שנה ממליצה להציע את השד ולהניק כמה שיותר ואז יש יצירה מצויינת של חלב,את מציינת שלא הנקת עד כה בשל סיבות שונות כולל גם אחיזה לא טובה של השד ופציעה ולכן כמות החלב ירדה ,כל התרופות למינהן לעיתים עוזרות ולעיתים לא ,קבלי החלטה שאת רק מניקה ותציעי את השד כמה שיותר פעמים אני מאמינה שתצליחי
סיגל מיכאלי מחברת הספר הסוד בגידול קטנטנים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחזרה להנקה מלאה
יעל25/06/2010הי לילך,
בני היום בן ארבעה חודשים וגם לי לקח שלושה שבועות להניק אותו והיתי צריכה לשלב לו תחליף ובשלב מסויים היה נראה כי מסרב הנקה. אני כמובן לא רציתי בכך ונלחצתי - מה שהחמיר את המצב (לא היתה זרימת חלב, לחץ כל הזמן רעב/ לא רעב..). מה שלי עזר כדי לחזור להנקה מלאה בכל פעם שבכה, קיטר נתתי לו שד כדי למצוץ וכשנרדם על השד השארתי אותו למצוץ וכל הזמן היתי עשות בלהרפות ותוך יומיים - שלושה התמלאו שדיי. מה כן ביססתי אתההנקה אח"כ במשך שלושה שבועות שלא נתתי לו תחליף. אני משתמשת במשאבה ידנית של אוונט והיא מצויינת!
בהצלחה.
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)