הנקה מלאה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הנקה מלאה
    מאיה
    15/06/2010

יש לי תינוק בן 3 חודשים הניזון מהנקה מלאה, זה מספר ימים אני מרגישה שהחזה שלי ריק ורך למגע, יש לציין שהוא לא בוכה לאכול מיום היוולדו, אני פשוט מניקה כל שלוש שעות, הוא ישן מזה שבוע לילה שלם מ תשע וחצי ועד שבע בבוקר, כששאבתי יצאה כמות ממש קטנה בערך 50 משני השדיים, אין לי תחושת עקצוץ כזו כשהחלב מתחיל לזרום, אולם אין תלונות מצידו לגבי האוכל, הוא לא עצבני נותן שתן וצואה כמו שצריך, כשניסיתי לתת לו בקבוק לאחר לילה שלם של שינה הוא אכל רק 50 , בטיפת חלב אמרו לי שצריך לאכול 170, הוא שוקל6000 ועלה במשך 3 שבועות חצי קילו, יש לציין שזה לפני שהרגשתי שאין חלב. האם זה מספיק ארוחות כאלו, או שבמשאבה יוצא פחות ממה שהוא יונק, יש לציין שפעם ינק בשקיקה והיום בקושי כמה דקות כמו חסר תאבון, רופאת משפחה שללה כל בעיה רפואית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הנקה מלאה

הוספת תגובה

• החזה רייק

סיגל מיכאלי
    21/06/2010

היי מאיה מתברר שהחזה לא ממש רייק מכיוון שהתינוק חיוני עולה במשקל אין בעייה רפואית ושאיבה לא תמיד משקפת את כמות החלב ,אם את מעוניינת להעלות את כמות החלב תניקי ותציעי את השד יותר פעמים ,תתיעצי שוב עם רופאת ילדים ואם יש צורך בצעי ספירת דם
    בהצלחה סיגל מיכאלי מחברת הסוד בגידול קטנטנים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו