מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הנקה מלאהמאיה15/06/2010
יש לי תינוק בן 3 חודשים הניזון מהנקה מלאה, זה מספר ימים אני מרגישה שהחזה שלי ריק ורך למגע, יש לציין שהוא לא בוכה לאכול מיום היוולדו, אני פשוט מניקה כל שלוש שעות, הוא ישן מזה שבוע לילה שלם מ תשע וחצי ועד שבע בבוקר, כששאבתי יצאה כמות ממש קטנה בערך 50 משני השדיים, אין לי תחושת עקצוץ כזו כשהחלב מתחיל לזרום, אולם אין תלונות מצידו לגבי האוכל, הוא לא עצבני נותן שתן וצואה כמו שצריך, כשניסיתי לתת לו בקבוק לאחר לילה שלם של שינה הוא אכל רק 50 , בטיפת חלב אמרו לי שצריך לאכול 170, הוא שוקל6000 ועלה במשך 3 שבועות חצי קילו, יש לציין שזה לפני שהרגשתי שאין חלב. האם זה מספיק ארוחות כאלו, או שבמשאבה יוצא פחות ממה שהוא יונק, יש לציין שפעם ינק בשקיקה והיום בקושי כמה דקות כמו חסר תאבון, רופאת משפחה שללה כל בעיה רפואית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזה רייק
סיגל מיכאלי21/06/2010היי מאיה מתברר שהחזה לא ממש רייק מכיוון שהתינוק חיוני עולה במשקל אין בעייה רפואית ושאיבה לא תמיד משקפת את כמות החלב ,אם את מעוניינת להעלות את כמות החלב תניקי ותציעי את השד יותר פעמים ,תתיעצי שוב עם רופאת ילדים ואם יש צורך בצעי ספירת דם
בהצלחה סיגל מיכאלי מחברת הסוד בגידול קטנטנים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)