מכור לשד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מכור לשד
    דנה
    15/06/2010

שלום, בני בן 6 שבועות ואני מניקה הנקה מלאה הבעיה היא שיש לי תחושה שהוא מכור לשד. כל שעה הוא רוצה לינוק ופשוט לא מפסיק לבכות עד שאני מניקה אותו. מה גם שהוא יונק 3-4 דקות ומפסיק אבל לא משחרר את הפטמה אלא מוצץ בלי יניקה.
    כמובן שהדבר מציק ומקשה במיוחד בלילה...
    ניסיתי להעיר אותו בלילה להמשך יניקה על מנת שאוכל לישון כמה שעות אבל הוא מסרב להמשיך לינוק כאילו שהוא שבע.
    ניסיתי לתת מוצץ הוא מסרב.. האם הפתרון הוא לתת לו כמה ימים לבכות ולהאכיל כל שעתיים וחצי או לשאוב ?
    חשוב לי לציין שמבחינת המשקל הוא עולה יפה מאד ונמצא באחוזון 75

אודה לעזרתכם הדחופה ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מכור לשד

הוספת תגובה

• תמשיכו לנסות עם המוצץ

לירון
    19/06/2010

היי. אצלנו קרה אותו הדבר. בכתה עד שאכלה, אכלה יותר מדי ופלטה וכו'. מה שעזר הוא כמו שכבר ניסיתם המוצץ. גם אצלנו היא סרבה בתחילה, אך לבסוף בגיל 6 שבועות הסכימה. פשוט תמשיכו לנסות, ועדיף תוך כדי החזקה בתנוחה שהוא עם הגב אליכם על יד אחת. לחילופין (ואולי עדיף), תחכו עד גיל 4 חודשים בו רפלקס המציצה עובר ואולי אז יהיה קל יותר... בכל מקרה, לא הייתי נותנת לא לבכות אלא ממשיכה לנסות עם המוצץ. מחקרים הראו שתינוקות שלא הופקרו לבכות (והפסיקו מיאוש) אלא בכיים נענה או שנמצא לו פיתרון, גדלו להיות תינוקות רגועים יותר. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו