הנקה ואלכוהול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הנקה ואלכוהול
    דנה
    18/06/2010

שלום,
    ראשית תודה על הפורום, הסבלנות והמענה המהיר לכל שאלה, זו ממש מצווה :)
    ועכשיו לעניין שלי, בני בן 6 שבועות ויונק בלבד, אני יודעת שאלכוהול אינו מומלץ ואינו רצוי בהנקה ושזה בסדר לשתות כוס יין או בירה מידי פעם (לפני ההריון והלידה, הייתי שותה יחסית הרבה, יש לנו תרבות שתייה ענפה בבית) עכשיו בימי ההנקה והמונידאל אני שותה מידי פעם שלוקים מבירה של בעלי (חצי כוס בירה לבנה) והכל תקין .
    אבל... שבוע הבא יש לנו אירוע של חברים ואני ממש רוצה לשתות "כמו שצריך" ולא כוס אחת ולא בירה, אלא ממש רוצה לפרוק כל עוול ולהשתכר, השאלה היא מתי אוכל להניק לאחר השתייה, כמה בקבוקים שאובים להכין על מנת להיות רגועה ולשתות בלי יסורי מצפון (24 שעות מרגע השתייה או מרגע סיום הבלוי? אולי פחות?)
    אם שתיתי בלילה, האם עלי לשאוב בבוקר ולזרוק את החלב השאוב האלכוהולי?

בבקשה, אל תטיפו לי מוסר אני מחפשת תשובה באופן נואש תוך כמה זמן החלב שלי יהיה נקי ובטוח לתינוק? ובזמן זה הוא יאכל חלב שאוב שהכנתי מבעוד מועד.
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הנקה ואלכוהול

הוספת תגובה

• בא לה להשתכר ולכייף

סיגל מיכאלי
    21/06/2010

אני האחרונה שיטיף לך מוסר ,אני בעד הנאות מהחיים אני מעריכה שאחרי 48 שעות מרגע סיום השתייה ,הגוף יהיה נקי מאלכוהול {זה תלוי באחוז האלכוהול שאת שותה } את אמא מצויינת ואכפתית אך אם יורשה לי מדוע את מחפשת לפרוק עול בשתייה למה שלא תעניקי לעצמך בילויים נוספים במהלך השבוע כי נשמע שאת ממש זקוקה לחופש לפורקן תפרגני את זה לעצמך ,גם תבלי בגדול באירוע אבל במהלך השבוע תעשי דברים שיעשו לך טוב יגרמו לך לאושר לפורקן
    העיקר תהני ותכייפי
    אל תשכחי לדאוג לבייביסיטר אחראית
    חיבוק גדול ממני אלייך
    סיגל מיכאלי מחברת הספר הסוד בגידול קטנטנים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו