מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אשמח לעצהלילי19/06/2010
שלום,
אני אימא לתינוק בן שנה ושבעה חודשים.
לפני כחודש גמלתי אותו מהנקה והתחלתי לו תהליך של הקניית הרגלי שינה עצמאיים, עד אז היה נרדם בהנקה ובנדנוד המיטה.
בכל אופן הבעיה היא כזו: מאז הגמילה וההרדמות לבד הוא נרדם בשמונה וחצי בערב ומתעורר בארבע וחצי בבוקר.
מה עושים?
אם אני נותנת לו לבכות כדי שירדם לפנות בוקר הוא בוכה ללא הפסקה ולבסוף אני מוציאה אותו מהמיטה.
בכל אופן אני מוציאה אותו והוא מתחיל את היום ובשעה שש וחצי בבוקר כבר רוצה לישון עוד פעם,
זה ממש משבש את היום.
למישהו יש עצות מה לעשות כדי שלא יתעורר בארבע וחצי בבוקר?
יש לציין כי גם אם אני מנסה לדחות את שעת השינה שלו אחרי שמונה וחצי בערב (למרות שבד"כ זה לא ממש אפשרי כי הוא מאוד עייף בשעה הזו) אז הוא עדיין מתעורר בארבע וחצי בבוקר מקסימום חמש.
אשמח לעצה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יכול להיות שהוא רעב בארבע וחצי?
לירון19/06/2010יכול להיות שהוא רעב בארבע וחצי? אם יש לך עוד חלב, אולי לא שווה עדיין לגמול..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשנת צהרים
רחל20/06/2010חשוב שישן גם ביום , עמ' שלא ירדם ב8 וחצי .
תנסי שמנוחת היום תהיה יותר לקראת צהרים עמ' שתוכלי לאחר את שעת ההשכבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטעות
רחל20/06/2010תגובה זו לא מיועדת עבורך , טעיתי מצטערת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרעב או ???
סיגל מיכאלי21/06/2010היי התינוק ישן 8 שעות ייתכן שהוא רעב ולכן הייתי מציעה לו ארוחה ,לא לשחק איתו או לשוחח איתו אלא להענות לו לצורך ואחרי הארוחה לומר לו לילה צריך לישון ,אני מאמינה שעקביות ואסרטיביות
יביאו לתוצאה ,בהצלחה סיגל מיכאלי מחברת הספר הסוד בגידול קטנטנים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיגל שלום
אימא מירי21/06/2010אז את ממליצה להוציא אותו מהמיטה, לתת לו לשתות את הדייסה שלו בכוס עם הקש ולהחזיר אותו לישון?
אני סקפטית לגבי זה שהוא יירדם שוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאכלה ושינה
סיגל מיכאלי21/06/2010כן אבל אם הוא עדיין אוכל מבקבוק עדיף להאכיל בבקבוק ולאחר מכן להשכיב לישון ,בהצלחה סיגל מיכאלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)