הגדלת כמויות חלב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הגדלת כמויות חלב
    אורית
    26/06/2010

הי,
    השאלה שלי: איך מורידים תוספת של תחליף חלב בכל ארוחה??? ועוברים להנקה בלבד.
    וזה המקרה:
    הבן שלי בן 3 שבועות, כבר לא כואב כמו בהתחלה, יש הנקות שקצת כואב ויש כאלה שבכלל לא.
    בנוסף בכל ארוחה אני מוסיפה לו תחליף חלב 30 CC,זה התחיל בגלל שממש כאב לי בהתחלה ועכשיו זה ממש בלתי נמנע, אם אני לא נותנת תחליף הוא עצבני מאוד, נראה כאילו "נחלש הזרם" או "נגמר החלב" והוא עדיין רעב, לא מספיק לצרוח ולא נרדם.
    ניסיתי להחליף כל פעם צד במקום הבקבוק אבל אז הוא נמצא על השד שעתיים רצוף ועדיין עצבני ומתחיל להכאיב לי בשד, מזיז את הראש בעצבנות, אפילו בוכה על השד.

כל פעם שניסיתי לוותר על התוספת זה נמשך ונמשך והוא לא היה רגוע ולא נרדם, רק בכה בעצבים ורק כשנתתי תוספת הוא סוף סוף נרדם.

אז איך אני יכולה להגיע להנקה בלבד??? ולהוריד את הצורך בתוספת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הגדלת כמויות חלב

הוספת תגובה

• הגדלת כמות

סיגל מיכאלי
    28/06/2010

היי אני מבינה את הקטנטן הוא זקוק לכמות גדולה יותר של חלב ולכן הוא כועס כי השד עדיין לא מייצרת את הכמות לה הוא זקוק והתשובה לכך היא להניק להניק להניק כמה שיותר להציע את השד עד שתיווצר כמות חלב שתספק אותו ,
    בהצלחה סיגל מיכאלי מחברת הספר הסוד בגידול קטנטנים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו