מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הגדלת כמויות חלבאורית26/06/2010
הי,
השאלה שלי: איך מורידים תוספת של תחליף חלב בכל ארוחה??? ועוברים להנקה בלבד.
וזה המקרה:
הבן שלי בן 3 שבועות, כבר לא כואב כמו בהתחלה, יש הנקות שקצת כואב ויש כאלה שבכלל לא.
בנוסף בכל ארוחה אני מוסיפה לו תחליף חלב 30 CC,זה התחיל בגלל שממש כאב לי בהתחלה ועכשיו זה ממש בלתי נמנע, אם אני לא נותנת תחליף הוא עצבני מאוד, נראה כאילו "נחלש הזרם" או "נגמר החלב" והוא עדיין רעב, לא מספיק לצרוח ולא נרדם.
ניסיתי להחליף כל פעם צד במקום הבקבוק אבל אז הוא נמצא על השד שעתיים רצוף ועדיין עצבני ומתחיל להכאיב לי בשד, מזיז את הראש בעצבנות, אפילו בוכה על השד.
כל פעם שניסיתי לוותר על התוספת זה נמשך ונמשך והוא לא היה רגוע ולא נרדם, רק בכה בעצבים ורק כשנתתי תוספת הוא סוף סוף נרדם.
אז איך אני יכולה להגיע להנקה בלבד??? ולהוריד את הצורך בתוספת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלת כמות
סיגל מיכאלי28/06/2010היי אני מבינה את הקטנטן הוא זקוק לכמות גדולה יותר של חלב ולכן הוא כועס כי השד עדיין לא מייצרת את הכמות לה הוא זקוק והתשובה לכך היא להניק להניק להניק כמה שיותר להציע את השד עד שתיווצר כמות חלב שתספק אותו ,
בהצלחה סיגל מיכאלי מחברת הספר הסוד בגידול קטנטנים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)