כאבים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים
    חסוי
    04/11/2007

שלום
    הפסקתי בתחילת השבוע שעבר להניק את בני בן 7 וחצי חודשים. הפסקתי בהדרגה את השאיבות ביום והמשכתי להניק בלילה ועבר בשלום.

במהלך השבוע שאבתי קצת על מנת לשחרר את הגודש שנוצר. ביום שבת שאבתי פעם אחרונה ומאז יש לי כאבים איומים בחזה ובצד ימין נוצר גוש כואב. מס' ימים לאחר ההפסקה המחזור הגיע.

יכול להיות שהכאבים נובעים גם מהמחזור? מה עושים נגד הכאבים? יש לי G6PD והבנתי שאסור להניח עלי כרוב.

בבקשה עצות מה עושים, משום שהכאבים בלתי נסבלים.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים

הוספת תגובה

• כאבים

ג'ניס זאוסמר
    05/11/2007

שלום רב,
    הכאבים שיש לך נובעים כנראה בעיקר מהצטברות חלב בשד בעקבות הפסקת ההנקה . יתכן שחלק גם מהמחזור אבל העיקר מתגובת הרקמות מהלחץ שנוצר מהחלב.
    גם שמפסיקים להניק בשלב הזה עלול להתפתח גודש ניכר ואי נוחות כולל כאב.
    אם את דואגת מהכרוב (לא ברור לי למה) את יכולה לשים קומפרסים של קרח - מאוד אפקטיבי ונעים.
    אפשר להקפיא טיטולים (לספוג בחצי כוס מים ).פותחים את הטיטול ומניחים על השד(טיטול לכל שד) . הקור מוריד בצת ומפחית כאב.
    כדאי לקחת תכשיר נגד כאבים כמו אדוויל או נרוסין - הם גם נד כאב וגם אנטי דלקתיים.
    תוך כמה ימים המצב ישתנה וחלב יפסיק להווצר.
    אם חום הגוף עולה והמצב לא משתפר עליך לגשת לרופא ולקבל אנטיביוטיקה.
    תרגישי טוב,
    ג'ניס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו